Borrel + Dansjes

Waarde leden, bon vivants, levenskunstenaars, geachte medemensen. Nu we weten dat jullie kunnen zingen, gaan we donderdag 7 maart de wondere wereld van de dans verkennen, een wereld die voor ons natuurlijk niet zoveel geheimen meer heeft. We zullen om 20:00 uur starten met een voorbeschouwing in ons aller Gaeper, waar liefhebbers gelijk een ontspannende warming up kunnen doen op wat toegankelijke raggaeton.
Klaar voor de start zullen we dan om 23:30 koers zetten naar Paradiso, waar we de andere bezoekers zullen betoveren met onze geavanceerde danstechnieken, dan wel afschrikwekkende heupbewegingen (vul zelf in).

Wanneer; Donderdag 7 maart. Borrel Gaeper 20:00 uur, 23:30 uur vertrek vanuit de Gaeper naar Paradiso

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close