Wie is de Mol met Helios

We staan in de finale! We worden wereldkampioen, in Colombia dit keer! Who is the mole, wer ist der maulwurf, qui est la taupe? Oké, rustig. Wat is er nu weer aan de hand? Wie is de mol dus, en nee, het is niet Albert Verlinde, dat is een rat. We hebben het over het televee programma, natuurlijk. De spanning omtrent dit programma houdt ons al weken in een ijzeren houdgreep, waar we op zaterdag 9 maart uit worden losgerukt. Deze finale kijken we met niemand liever dan met jullie, dus zet op zaterdagavond 9 maart koers richting Crea op Roeterseiland, en jij bent erbij. Aansluiten kan vanaf 19:30 in het Crea café, waar we de spanning zullen wegdrinken, alvorens we om 20:30 uur met natte haartjes (van het zweet, welteverstaan) klaar zitten voor de vertoning van de finale op groot scherm.

Wanneer; Zaterdag 9 maart, vanaf 19:30 uur

Waar; CREA, Nieuwe Achtergracht 170

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close