Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan ons? Kijk of deze tussen de veelgestelde vragen staat. Is je vraag nog niet beantwoord? Stuur ons dan een mailtje.

Wat kost een lidmaatschap bij Helios?
–> Voor € 35,- ben je drie jaar lid. Hiermee kun je deelnemen aan allerlei activiteiten én krijg je korting op je studiemateriaal. Tel uit je winst!

Waar vindt de wekelijkse borrel plaats?
–> De wekelijkse borrel vindt plaats in een gezellig bruin café in het centrum van Amsterdam, elke donderdag vanaf 20.00. Voor bepaalde activiteiten kan een afwijkende locatie worden gekozen, hiervan word je via de nieuwsbrief en sociale media tijdig op de hoogte gesteld.

Zijn alle activiteiten gratis?
–> Bijna alle activiteiten zijn gratis. Alleen voor het Venlo-weekend en de studiereis wordt een individuele bijdrage gevraagd. Hiermee kunnen de reistickets alsook leuke en leerzame activiteiten worden betaald.

Is Helios een studievereniging of een studentenvereniging?
–> Helios is een studievereniging. Dit betekent dat we vooral studiegerelateerde activiteiten organiseren. We kennen geen ontgroeningen en zijn er voor studenten Nederlandse taal en cultuur.

Heeft Helios een studentenalmanak?
–> Binnen de vereniging wordt enkel de nieuwsbrief verspreid. Wel kent de faculteit Geesteswetenschappen verschillende bladen, waaronder Absint, hét tijdschrift voor Neerlandistiek.

Bij wie kan ik terecht met andere vragen?
–> Voor alle vragen kun je terecht bij het bestuur van Helios. Je vindt ze doordeweeks in de wandelgangen van UvA-locaties of op kantoor aan de Spuistraat. Op donderdag uiteraard in de kroeg ;).

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close