Inschrijven

Word lid!

Een lidmaatschap bij Helios is volledig vrijblijvend. We zijn een studievereniging, geen studentenvereniging. Wij hebben geen ontgroening en geen enkele activiteit is verplicht. Iedereen is uiteraard altijd meer dan welkom! Voor een luttele 35 euro ben je drie jaar lid. Stuur een mail naar helios-fgw@uva.nl, met je naam, studie en jaar, studentnummer en adresgegevens. Na overboeking van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL37 INGB 0000 0 339 83 t.n.v. Studievereniging Helios te Amsterdam ben je officieel een Helioot!

Wat zijn de voordelen? Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan alle Heliosevenementen krijg je een korting van maar liefst 10% op je studieboeken via boekhandel Athenaeum. Dit geldt voor alle eerste- en tweedejaars. Boeken met korting bestel je via deze link.

Introductieweekend Venlo

In oktober gaan we samen naar Venlo om jullie welkom te heten bij Helios. Het weekend vindt zich plaats op 1, 2 en 3 oktober. De kosten bedragen €40,-, hiervan worden de activiteiten, ontbijt, avondeten en overnachtingen bekostigd.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: