Helios Update 25 februari 2019

Lieve leden, een mooie, verzorgde email die jullie op waarde schat, een overzicht van de activiteiten voor de komende twee weken. Er zit niets anders op dan ontroerd te raken.

DONDERDAG 28 FEBRUARI; HÈ IS HET NU AL LENTE BORREL

Terwijl je had gerekend op je februaridepressie, gooit een beginnende lente opeens roet in het voorgeprakte eten. Je bouwt sneeuwpoppen van vers gemaaid gras, en zingt sinterklaasliedjes terwijl je in gezwinde pas naar het park loopt met een fles rosé onder de arm. We zijn helemaal in de war. Vier de verwarring met ons tijdens de ‘hè is het nu al lente borrel’, komende donderdag in de Gaeper.

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 28 februari, 20:00 uur

VRIJDAG 1 MAART; KARAOKE

Aanstaande vrijdag zullen we om 21:00 uur een ontspannende karaoke sessie houden in ‘The End Karaoke’. Voor de mensen die zich hebben opgegeven via het Google formulier en betaald, we zien jullie dan: 21:00 uur voor de ingang. Voor de mensen die zich niet hebben opgegeven en zich nu opvreten van de spijt, jullie kunnen natuurlijk altijd proberen te komen en kijken of er nog plek is.

WAAR; The End Karaoke, Nieuwebrugsteeg 32

WANNEER; Vrijdag 1 maart, 21:00 uur

DONDERDAG 7 MAART; BORREL + DANSEN

De werktitel van Jezus z’n bio was ‘dansen biedt kansen’, voordat gehaaide uitgevers meer commercieel succes zagen in ‘bijbel’, Godfried van Bouillon had ‘dansen is gratis’ op z’n lies getatoeëerd, en K3 bracht de uit de hemel neergedaalde liedtekst ‘doe de hippie-shake ahahaha / doe het links, doe het rechts, en shake je blij!’ ten gehore. Genoeg signalen van het universum dus, donderdag 7 maart gaat Helios dansen. We beginnen om de vertrouwde tijd van 20:00 uur met de voorbeschouwende borrel in de Gaeper, en zullen rond een uur of 23:30 naar een nog nader bekend te maken danspaleis vertrekken.

WAAR; Nog bekend te maken

WANNEER; Donderdag 7 maart, 20:00 uur borrel Gaeper, vertrek vanuit de Gaeper rond 23:30 uur.

DONDERDAG 14 MAART; PODIUMAVOND

Op 14 maart organiseert Helios weer een culturele avond die zijn weerga niet kent, het is weer tijd voor een nieuwe editie van de podiumavond. Jij bent nu natuurlijk aan het juichen, tenminste, dat stel ik me zo voor. Voel jij een dringende behoefte om jezelf te uiten, maar ben je de kleine werkgroeplokalen van het PC. Hoofthuis ontgroeid om er een scène te schoppen, of positiever gezegd, om ‘je kwetsbaar op te stellen’? Doe dan mee aan de podiumavond. Alles kan en mag, van muziek tot acrobatiek, van dans tot voordrachten, van performance kunst tot het opnieuw leven inblazen van het aloude vaudeville; de grens ligt slechts bij het wetboek van strafrecht.
GEEF JE VOOR 10 MAART OP VOOR DE PODIUMAVOND door een mailtje te sturen naar helios-fgw@uva.nl, met daarin een korte omschrijving van je act en de tijd die je daarvoor nodig denkt te gaan hebben.

Daarnaast is publiek uiteraard van harte welkom, supportersbussen zijn voor eigen rekening.

WAAR; Kapitein Zeppos (Gebed zonder End 5)

WANNEER; Donderdag 14 maart. Inloop 20:00 uur, start 20:30 uur

Peace out.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close