Helios Update 11 februari 2019

Hallo allemaal, wat fijn dat je er – ja ja, nu weten we het wel, de luizenmoeder is weer op de treurbuis en het is kei gaaf en juf Ank is moker spang. Nu wat belangrijks. Steek je hoofd uit het raam om die gure februaristorm in je gezicht te laten slaan, doe maar even, tot zo. […] Je bent weer terug, ga zitten en constateer: grutjes, ik heb het me niet verbeeld, m’n favoriete vereniging heeft me weer een email doen toekomen.

DINSDAG 12 TM VRIJDAG 15 FEBRUARI; HET ARCHIEF

De Lustrumcommissie is de afgelopen maanden afgedaald in de krochten van het Helios archief. Door metershoge kasten en met mos begroeide paperassen en kleitabletten heeft zij zich een weg gebaand, en de pareltjes van honderd jaar Helios uit de vergetelheid gerukt. Van een brief van Hella Haasse tot aan documenten over de glorietijd van Helios met de democratisering van de UvA in 1971. De hoogtepunten worden vier dagen lang tentoongesteld op het PC Hoofthuis waar een groot deel van Helios’ geschiedenis heeft plaatsgevonden. Komt dat zien voor het archief weer in de kast verdwijnt!

NB; De opening van de archieftentoonstelling zal gevierd worden met een OPENINGSBORREL OP DINSDAG 12 FEBRUARI TUSSEN 17:00 EN 19:00 UUR. Komt dus allen naar PCH 5.37 en drink met ons een borrel op 100 jaar Heliosgeschiedenis!

Waar; PC.Hoofthuis 5.37

Wanneer; Dinsdag 12 tm Vrijdag 15 februari van 11:00 tot 17:00

DONDERDAG 14 FEBRUARI; LUSTRUMLANDING

Na de lustrumlancering op 1 november komt deze betoverende reis tot een einde op donderdag 14 februari. Onderweg zijn studieverenigingen Kleio en Kanvas aangekoppeld, en deze drietrapsraket zal op Valentijnsdag met een daverend kabaal landen in Club Yolo. Er zal een grandioos feest plaatsvinden waarin we zullen vooruitblikken op de komende honderd jaar dat Helios zal bestaan, en we door de ruimte zullen reizen naar het jaar 2118. Trek dus je mooiste outer space outfit aan en vier met ons de toekomst!
Wie jarig is trakteert, daarom zal dit een GRATIS feestje zijn. Schrijf je daarvoor wel in via de onderstaande link, aan de deur zal een kaartje drie euro kosten.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7QueG96tv5IbpNTL1JAfXBGelneQVm1XEij1watuhNvStMg/viewform

Waar; Club Yolo, Amstel 178

Wanneer; Donderdag 14 februari, 22:00 uur – 04:00 uur

DONDERDAG 21 FEBRUARI; HELINOSTRUM, ‘Diep in de Noordzee’

Na het weergaloze succes van de borrel met VOS afgelopen donderdag, hebben we op donderdag 21 februari weer een nieuwe partner in crime gevonden. We zullen verbroederen met de studenten Spaans, Frans en Italiaans, die zich hebben verenigd in ‘Mare Nostrum’. We hebben weer een kekke woordgrap voor jullie bedacht, en deze borrel omgedoopt tot ‘HeliNostrum’. We zullen onze geliefde Gaeper voor een week passeren, en in gezwinde pas door marcheren naar café Diep, vlak bij het PC. Hoofthuis. Alsof dit alles nog niet genoeg was, is er ook een thema bedacht voor deze avond, te weten ‘Diep in de Noordzee.’ Trek op de 21e februari dus wat leuks aan, ga in plaats van indrinken ‘Freddi Fish’ spelen, en werp vlak voor vertrek je trouwe goudvis nog een liefdevolle blik toe voor gunstig karma.

Waar; Café Diep, Nieuwezijds Voorburgwal 256

Wanneer; Donderdag 21 februari, 21:00 uur

VRIJDAG 1 MAART; KARAOKE

Vrijdag 1 maart neemt de activiteitencommissie ons mee voor een ontspannende karaoke sessie in ‘The End Karaoke’. Kom uitzoeken of je óók al vocaal talent hebt, en geef je voor aanstaande vrijdag 15 februari op via onderstaand formulier. Kosten zijn slechts 5,90 eur.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgXXkYcfnimbqec2DmvW5mqsCzR3M-yppYqHk3TqaSFlsDZg/viewform?fbclid=IwAR14g7dTFbIrbYAAuP2PqFV2RSrKiBFFkeituvpZjU9dw393ysj6G8PAiAA

Waar; The End Karaoke, Nieuwebrugsteeg 32

Wanneer; Vrijdag 1 maart, 21:00 uur

Als je deze email niet had willen lezen is het daar nu definitief te laat voor, je bent aan het eind gekomen. We zien jullie dolgraag deze week bij de archieftentoonstelling in het PCH én bij het feest op 14 februari, waardoor jij zelf weer in de archieven zult belanden. Fijne week en kusjes van ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close