Borrel HeliVos; ‘Let’s get Spanish’

Hallo vriendjes en vriendinnetjes! Ben jij al jaren op zoek, en moet je uit de Big Five ‘gemarginaliseerde studies’ alleen nog een student Taalwetenschap spotten? Of lees jij dit en bén je een student Taalwetenschap, die uit dezelfde categorie juist een Neerlandicus in spe moet zien te vinden? Staat er daarnaast op je Algemeen Fonds kaartje dat je deze bedreigde diersoort moet ontmoeten in Spaanse sferen, omdat je anders direct naar de gevangenis moet, en je als je langs Start komt geen 100 gulden krijgt? Dan is donderdag 7 februari jouw dag! Helios zal die dag namelijk samen borrelen met de studenten Taalwetenschap van VOS. We zullen verbroederen rondom het thema ‘Let’s get Spanish’, dus denk aan sangria, wilde hartstochten, sangria, Enrique Iglesias en sangria. Auf wiedersehen!

Waar; Café de Gaeper

Wanneer; Donderdag 7 februari; 21:00 uur


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close