HeliNostrum borrel

Donderdag 21 februari spelen we een uitwedstrijd; Helios is uitgenodigd in de thuisbasis van onze vrienden van Mare Nostrum. Bij een uitwedstrijd is support natuurlijk extra belangrijk, dus heb geen koudwatervrees en reis samen met ons af naar café Diep, 5 minuten hinkelen vanaf het P.C.Hoofthuis. We zullen lekker blenden met de leden van Mare Nostrum, waarna zij ons aan het eind van de avond, diep onder de indruk van onze gelaagde persoonlijkheden, een staande ovatie geven en smeken om de week erop weer te komen, wat we vervolgens vriendelijk doch kordaat zullen afwijzen, want dan willen we weer naar de Gaeper. Zin in!

WAAR; Café Diep, Nieuwezijds Voorburgwal 256-HS

WANNEER; Donderdag 21 februari, 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close