Helios zoekt nieuw bestuur!

Wil jij onderdeel worden van een van de leukste besturen van de Geesteswetenschappen? Meld je dan nu aan voor het aankomende bestuursjaar van Helios!

Ondanks dat ons jaartje bestuur er nog niet opzit, gaan we nu al op zoek naar onze opvolgers. We willen er namelijk zeker van zijn dat ook volgend jaar, wanneer wij 100(!) jaar bestaan, Helios bestuurd wordt door vier enthousiaste en toegewijde bestuursleden. Dus heb je zin in een geweldig avontuur waar je veel ervaring opdoet en veel leuke nieuwe mensen leert kennen? Lees dan snel door.

Wanneer je het bestuur wordt van Helios zul je verantwoordelijk zijn voor alle leuke activiteiten die Helios biedt aan de studenten Nederlands en Taal & Communicatie. Dit vereist natuurlijk een portie inzet en vooral toewijding, maar je krijgt er veel voor terug. Je leert activiteiten plannen en bedenken, multitasken en vooral samenwerken. Je wordt opgenomen in een team dat naast je collega’s ook je vrienden zullen worden. Vergaderingen worden naast een verplichting dus ook gewoon heel gezellig. Daarnaast staat een bestuursjaar prachtig op je CV en krijg je voor je inzet een fijne bestuursbeurs.

Naast alle leerzame ervaringen, maak je natuurlijk ook heel veel leuke dingen mee als bestuurslid. Je gaat mee op studiereis, het weekendje weg en talloze andere activiteiten. Een bestuursjaar is dus een onvergetelijke ervaring waar je later met veel plezier op terugkijkt. Ook beteken je ontzettend veel voor je studiegenoten door al deze activiteiten te organiseren.

Zie jij jezelf in het Heliosbestuur 2018-2019? Solliciteer dan door een motivatiebrief en je cv te mailen naar Helios-fgw@uva.nl. Vermeld hierbij ook je functievoorkeur(en). Meer informatie over de verschillende functies zal volgende week online komen. Solliciteren kan vanaf vandaag tot en met donderdag 7 juni.

Wij nodigen alle sollicitanten vervolgens uit voor een gesprekje van maximaal een half uur. Deze gesprekken zullen op afspraak plaatsvinden in juni.

Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd een berichtje sturen of aanspreken in de wandelgangen van het PCH of tijdens de borrel!

Liefs,
Lisa, Laura, Nelson, Anjali en Daimy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close