Helios zoekt nieuw bestuur – Pr

Wil jij een van de leukste functies van het bestuur bekleden? Ben je creatief aangelegd en vlot met de pen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Pr ben je verantwoordelijk voor het informeren van onze leden via weekmails, de website, Facebook en Instagram. Je kunt hier al je creatieve uitspattingen loslaten op leuke tekstjes voor o.a. activiteiten en natuurlijk volop ge(mis)bruik maken van paint.

Daimy, onze huidige Pr, over de functie: “Het leukste aan Pr zijn vond ik eigenlijk hoe vrij je bent in het bedenken van teksten en plaatjes. Je wordt uitgedaagd om elke keer weer iets leuks en passends te bedenken voor evenementen en berichtjes.”

Dus zie jij jezelf wel uitnodigingen strooiend door het studiejaar gaan? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten, veel ervaring op te doen, en een megagezellig jaar te hebben? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar helios-fgw@uva.nl . Vergeet er niet bij te vermelden voor welke functie(s) je solliciteert! Solliciteren kan tot donderdag 7 juni.

Weet je nog niet helemaal zeker of je wil solliciteren, twijfel je over welke functie je zou willen, of heb je vragen: schroom niet om een van de huidige bestuursleden te benaderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close