Helios zoekt nieuw bestuur – Penningmeester

Zit je eraan te denken om een bestuursfunctie te doen aankomend collegejaar? En heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel en kun je nauwkeurig te werk gaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Penningmeester beheer je alle uitgaande geldstromen en behoud je het overzicht, zowel als het gaat om het geheel – denk hierbij aan de begroting versus de realisatie – als om delen (posten) ervan. Zo weet je precies wie er nog moeten betalen voor een bepaald evenement en hoeveel budget er op een bepaalde post over is.

Anjali, onze huidige Penningmeester, over de functie: “Het leukste van het overzicht hebben over de financiën, is dat je je medebestuursleden van advies kunt voorzien. Op die manier weten zij het meeste uit hun evenement te halen, en dat geeft energie.”

Dus zie jij jezelf aankomend studiejaar wel op die adviserende stoel zitten? Wil je bovendien de ervaring met deze sleutelfunctie niet aan je voorbij laten gaan en bouwen aan je CV? Stuur dan een motivatiebrief en jouw CV naar helios-fgw@uva.nl! Vergeet niet duidelijk te vermelden voor welke functie(s) je solliciteert. Solliciteren kan tot donderdag 7 juni.

Weet je nog niet helemaal zeker of je wilt solliciteren, twijfel je over welke functie je zou willen, of heb je vragen: schroom niet om een van de huidige bestuursleden te benaderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close