Helios zoekt nieuw bestuur – Secretaris

Heb jij zin om komend jaar meer te doen dan alleen studeren, wil je leuke activiteiten organiseren voor je medestudenten, nieuwe mensen leren kennen en ervaring op doen in een bestuurlijke functie?

Solliciteer dan voor de functie van secretaris voor het Helios-bestuur 18/19!

Als secretaris ben je de administratieve spil van het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor alle mail die binnenkomt en uitgaat, houdt de ledenadministratie bij, notuleert tijdens vergaderingen en regelt de boekverkoop. Hiernaast stuur jij een van de commissies aan en organiseer je een reeks aan vaste activiteiten.

Dit jaar leid ik de toneelcommissie en verzorg ik vier leesclubs. Tot nu toe hebben we Over de gekte van een vrouw, Het leven is vurrukkulluk en Oude meesters samen met de auteur Joost de Vries besproken. Erg interessant om van hem zelf te horen hoe het boek tot stand kwam. De vierde en laatste leesclub is woensdag 20 juni. Dan bespreken we Vergeet de meisjes van Alma Mathijsen.
https://www.facebook.com/events/217777799030318/

Mijn hoogtepunten zijn de studiereis naar Boedapest twee weken terug en het starten van een toneelproductie. Erg gaaf om dit van de grond af aan op te zetten: een script vinden, het aannemen van commissieleden, audities regelen voor spelers, een zaal huren en beginnen met repeteren.

Donderdag 7 juni staat er dan eindelijk een fantastisch toneelstuk op de planken van Perdu genaamd NADER TOT JOU over de liefdesrelaties van Gerard Reve en Heleen van Royen en de zelfopoffering van hun partners. Benieuwd? Er zijn nog kaartjes beschikbaar: https://www.facebook.com/events/224111498323078/?active_tab=discussion

Wil je solliciteren of meer informatie over de functie? Mail dan naar helios-fgw@uva.nl of spreek een van onze bestuursleden aan. Solliciteren kan tot en met donderdag 7 juni.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close