Podiumavond XL

Op 1 april is het tijd voor een podiumavond XL! Deze podiumavond is een samenwerking tussen Helios, Kanvas en VOS. Maak een filmpje van jezelf en jouw talent en mail deze video voor 22 maart naar: helios-fgw@uva.nl met als onderwerp ‘Podiumavond XL’. De video mag maximaal 8 minuten duren en verder zijn jullie helemaal vrij! Geen zin om iets op te nemen, maar wel zin om te komen kijken? Dat mag natuurlijk ook! Tegen die tijd zullen we de link naar YouTube en Zoom met jullie delen via de socials.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close