Bierproeverij voor de Gaeper

Op 11 maart organiseren wij een actie voor de Gaeper! Dennis zal voor onze leden een pakketje maken met daarin speciaalbiertjes (ook zonder alcohol). We zijn momenteel nog hard bezig aan deze activiteit en we zullen jullie zo snel mogelijk meer informatie geven over de prijs van de pakketjes (Helios betaalt ook een deel!) en de manier waarop jullie de pakketten kunnen krijgen. Belangrijk is het dat er maar een bepaald aantal leden mee kan doen met deze activiteit. Doordat nog niet alles rond is maken we nu een aanmeldformulier voor de wachtlijst. Als we meer informatie hebben zullen we de informatie met de mensen op de wachtlijst delen en is het mogelijk te besluiten wel of niet mee te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close