HELIOS UPDATE IX

Laatste van 2019 borrel / Kerstdiner / Gala: The Last Dance / Schaatsen met de acco / Leesclub / ABBA-borrel

Helios is weer een jaartje ouder. Chapter 101, tis echt! Proost op ons allemaal! Ja, je moet weten dat zonder jou er geen honderd en eerste verjaardag van de vereniging zou zijn. Zonder jou geen activiteiten, borrels, leesclubs en feestjes. Dus we zijn blij met je, je participatie en je liefde (hopelijk in elk geval een beetje) voor Helios. Iedere Helioot heeft een speciaal plekje in ons hart.

Donderdag 19 december – Laatste van 2019 borrel
Komende donderdag: de laatste van 2019 borrel. Breng jezelf nog één keer naar de Gaeper voor de vakantie begint en je je tweede thuis drie weken moet missen. We zien je daar.

Wanneer: Donderdag 19 december, 20:00 – 01:00 uur.
Waar: Café De Gaeper, Staalstraat 4.

Vrijdag 20 december – Kerstdiner
Deze week sluiten we 2019 af wat betreft studie en studievereniging. Misschien heb je nog een tentamen of deadline te gaan, maar vrijdagavond kun je dat helemaal loslaten. Mocht je je nog niet hebben opgegeven voor het kerstdiner, maar wil je hier heel graag bij zijn? Wees snel, want de plekken zijn schaars. https://forms.gle/K5NpsnaEGBBJG4b37 Wie het eerst komt, die het eerst maalt is de regel. Je hebt tot uiterlijk woensdagavond om je aan te melden.

Wanneer: Vrijdag 20 december, 19:00 – 22:00 uur.
Waar: Multatulihuis, Korsjespoortsteeg 20, Amsterdam.
Kosten: 7,50 euro per persoon.

Vrijdag 20 december – Gala: The Last Dance
Kom je dineren, dan kun je daarna direct mee naar de Westerunie voor het kerstgala van de fgw. Kom je niet dineren, niet getreurd: er is dus nog een knallend kerstgala! Koop je kaartje via https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ses-uva.nl. Tot ziens op de dansvloer van de Westerunie.

Wanneer: Vrijdag 20 december, 23:00 – 04:00 uur.
Waar: WesterUnie, Klönneplein 4-6, Amsterdam.

Donderdag 16 januari – Schaatsfestijn Museumplein
In het nieuwe jaar organiseert de acco weer een paar leuke activiteiten. De eerste – vaste prik op de kalender – is schaatsen met Helios. Dit keer zullen we niet naar de Jaap Eden gaan, maar binden we de ijzers onder op de schaatsbaan op het Museumplein. Na het schaatsen kunnen we vanaf deze redelijk centrale plek gezellig met elkaar door naar de Gaeper voor de apres-schaatsborrel.

Wanneer: Donderdag 16 januari, tijd wordt nog bekend gemaakt.
Waar: De schaatsbaan op het Museumplein

Donderdag 23 januari – Leesclub
Heb je nog geen plannen voor de vakantie? Schaf het boek Alle Tijd van Ronald Giphart aan en lees het. Dit boek zullen we namelijk bespreken tijdens de volgende leesclub.

Wanneer: Donderdag 23 januari, 17:00 – 19:00 uur.
Waar: Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Donderdag 9 januari – ABBA BORREL
De allereerste activiteit van 2020 wordt een mega gezellige borrel in samenwerking met studievereniging theaterwetenschap Nieuwe Doelen. Thema: ABBA! Kom in je flitsende disco-fever outfit dansen op de grootste hits van ABBA en tal van andere lekkere plaatjes. Wanneer we het universiteitstheater uit moeten, kunnen we het feestje vrolijk voortzetten in onze eigen Gaeper.

Wanneer: Donderdag 9 januari, 19:30 – 23:00 uur. (En daarna in de Gaeper)
Waar: Universiteitstheater, Nieuwe Doelenstraat 16.

Voor nu wensen we je heel veel succes met de laatste opdrachten, tentamens en deadlines van 2019. Mochten we je vrijdag niet zien, dan alvast een hele fijne vakantie. Tot gauw!

Liefs,

Ons  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close