Crossing Border Den Haag

¡Attentie: Leesclub!
Helios is uitgenodigd om met de master Redacteur & Editor mee te gaan naar het jaarlijkse evenement Crossing Border. Tijdens dit evenement komen allerlei artiesten, muzikanten en schrijvers uit de hele wereld samen in Den Haag. Wij krijgen de unieke kans om op vrijdagmiddag 1 november om 14:00 uur schrijver én winnaar van de Libris Literatuurprijs Rob van Essen te ontmoeten en met hem te praten over zijn prijswinnende boek De Goede Zoon. Deze ontmoeting is de eerste leesclub van Helios van dit jaar.
Over ruim 4 weken is de dag al daar. Als je mee wilt, laat het aan ons weten door even het documentje (link) in te vullen en zorg ervoor dat je het boek De Goede Zoon leest voor die tijd. We hopen dat je ruimte kunt vrijmaken in je agenda om deze exclusieve Leesclub in Den Haag bij te wonen.
https://forms.gle/hX2KtMUkXq9sn8cj7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close