HeliVosCetera; Artis

Zilte tranen zijn geplengd, zowel de activiteit samen met VOS en Etcetera (‘HeliVosCetera’) als onze trip naar Artis hebben we afgelopen weken moeten afblazen wegens slecht weer. Inmiddels zijn we deze aangrijpende gebeurtenissen te boven gekomen, en tarten we woensdag 19 juni het lot door mét VOS en Etcetera náár Artis te gaan, in de hoop zo via de omgekeerde Wet van Murphy een dag met prachtweer te krijgen. Wees erbij, kosten zijn slechts 4 euro als je studentenkaart en bewijs van inschrijving laat zien bij de entree. Hiervoor krijg je vervolgens toegang tot het dierenrijk, én een picknick in het vers gemaaide gras ergens naast het aquarium.

WAAR; Dierentuin Artis

WANNEER; Woensdag 19 juni, 15:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close