Bestuurs-interesseborrel (en laatste keer Max)

Het valt te betreuren, maar niet te ontkennen. Het einde van ons bestuursjaar komt in zicht, en dat betekent dat de zoektocht naar opvolgers is begonnen. Je kunt nu solliciteren voor het komende Helios bestuur door te mailen naar helios-fgw@uva.nl met daarin de functie waarvoor je solliciteert, je motivatie en je CV. Weet je het nog niet zeker? Donderdag 9 mei zijn wij tijdens de bestuurs-interesseborrel bereid tot vervelens toe al jullie vragen te beantwoorden over wat een bestuursjaar inhoudt, en hoeveel street creds je dit wel niet oplevert.

Verder, ook niet onbelangrijk, is dit de laatste borrel met onze geliefde Max achter de bar. Geef hem dus een groots eerbetoon en kom in groten getale. Maar, zoals dichter des vaderlands M. Borsato al zong, hierbij vooral zichzelf ontroerend: Afscheid nemen bestaat niet, hij gaat wel weg maar verlaat ons niet.

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 9 mei, 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close