Helios Update 22 april 2019

Wat is Ernst & Bobbie zonder de rest? Wat is Harry Mulish zonder ego? Wat is Ivo Niehe zonder Ivo Niehe, een berg zonder dal, de nacht zonder morgenstond, Beau zonder van Erven Dorens, liefde zonder pijn, het leven zonder tranendal? Wat is geluk zonder mail van Helios? Precies!

DONDERDAG 25 APRIL; KARAOKEBORREL

Aanstaande donderdag is er weer een borrel in de Gaeper, maar niet zomaar een. Jullie hebben namelijk de unieke mogelijkheid om in de Gaeper karaoke te zingen! Nu we sinds de karaoke activiteit van afgelopen maart weten dat jullie absolúút niet kunnen zingen, krijgen jullie een tweede kans. Dit keer beter graag! (Ook als je niet wilt zingen, kom in elk geval. Hooggeëerd publiek is natuurlijk ook welkom.)

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 25 april 20:00 uur

DINSDAG 30 APRIL; PAUW

Wil je Peter R. de Vries zien of een andere grote boef? Kom dan met ons een uitzending bijwonen van Pauw! Als je mee wilt, stuur dan uiterlijk dinsdag 23 april een mailtje met je geboortedatum naar helios-fgw@uva.nl. Let op: er is maar beperkt plek!

WAAR; Westergasterrein

WANNEER; Dinsdag 30 april, 22:00 uur

DONDERDAG 2 MEI; FAMILIEBORREL

Heb jij altijd al willen zien wie de intellectuele zielen om je heen hebben geproduceerd? Of hun broertjes en zusjes ook zulke geniale studenten en mooie verschijningen zijn? Waar die onverstaanbare studiegenoot in godsnaam zijn accent vandaan heeft? Dat kan!
Neem op donderdag 2 mei je broer, zus, vader, moeder of die meneer, van wie je eigenlijk niet weet wie het is maar die je altijd maar ‘ome Jos’ noemt, mee naar Amsterdam en laat ze zien waar jij hun zuurverdiende centen elke donderdag verbrast.

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 2 mei, 20:00 uur

DINSDAG 7 MEI; PODIUMAVOND XXL; Kanvas X Helios X VOS

Na het unaniem verpletterende succes van onze vorige podiumavond in maart, de uitzinnige reacties die we kregen, de hierop volgende sterallures, verslavingen, afkickklinieken, ruzies, terugvallen en zelfontdekkingstochten op een ezel over de Argentijnse pampa’s, is nu de tijd gekomen om een volgende podiumavond te organiseren. En let wel, niet zomaar een podiumavond, maar een podiumavond XXL! Ook Kanvas en VOS zijn van de partij, en samen met hen zullen we op dinsdag 7 mei ons geliefde Kapitein Zeppos aandoen om er cultureel vuurwerk te aanschouwen. Wees van harte uitgenodigd, als publiek of als act! Wil je meedoen, stuur dan een mail naar activiteiten@kanvasamsterdam.nl (ook als je bij een andere vereniging zit) met in het onderwerp ‘Aanmelding podiumavond’. Vermeld daarbij je naam/jullie namen, wat voor act je precies gaat uitvoeren en hoe lang die ongeveer zal duren.

WAAR; Kapitein Zeppos

WANNEER; Dinsdag 7 mei, 20:00 uur

DONDERDAG 9 MEI; LEESCLUB

Op 9 mei begeven we ons naar het Multatulihuis om het nieuwste boek van Ilja Leonard Pfeijffer te bespreken onder leiding van docent moderne letterkunde, Jan Rock. Tegen die tijd zullen we weten of Grand Hotel Europa de Libris Literatuur Prijs 2019 gewonnen heeft, dus voel je vrij om je deze avond uit te leven met lovende woorden, verbeterpunten of venijnige kritiek!

WAAR; Multatulihuis

WANNEER; Donderdag 9 mei, 17:00 uur

VERDER; OPLEIDINGSCOMMISSIE ZOEKT PANEL

De opleidingscommissie Nederlandse taal en cultuur/Taal en communicatie wil weten wat de studenten van hun opleiding vinden, maar heeft geen idee omdat jullie nooit je vakevaluaties invullen. Daarom gaan ze eens proberen met mensen te praten, face-to-face en in-real-life. Daarvoor zoeken ze (huidige) bachelorstudenten die wat willen vertellen over hun ervaringen met de bachelor. Heb jij een halfuurtje de tijd tussen 16.30 en 18.00 uur op donderdag 2 mei? Stuur een mailtje naar nederlandstaalencultuur-oc-fgw@uva.nl (zeg dat maar eens vijf keer achter elkaar). We zijn je eeuwig dankbaar!

Liefs en groetjes thuis,

Ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close