Helios Update 8 april 2019

Lieve lentekinderen, wat deed hij het gisteren goed hè, de Helios (pak een Grieks woordenboek en zoek op wat ‘Helios’ betekent, mocht dat nodig zijn). Waar nu te beginnen? Toch maar bij het begin. Komende donderdag gaan we heerlijk springen op de trampolines van ‘Jumpsquare’ maar hier kan je je helaas in principe niet meer voor opgeven. Waar jij nog wel bij kan én wil zijn, is:

DINSDAG 23 APRIL; ONTGRENDEL DE PIJP

Op derde paasdag vindt er iets heerlijks plaats: Ontgrendel de Pijp. Na de voorbije twee jaar succesvolle edities te hebben gehad onder de namen ‘Ontgrendel de nacht’ en ‘Ontgrendel de Zeedijk’, is het dit jaar tijd voor cultureel spektakel in de Pijp. We jagen de hipsters voor een avond met pek, veren en grof taalgebruik hun scheve huizen in, en zullen ons warmen aan optredens op diverse locaties. Exacte locatie(s) en tijd worden nog bekend gemaakt.

DONDERDAG 2 MEI; FAMILIEBORREL

Nog ver in de toekomst, maar gezien de drukke agenda’s van onze mama, papa, achternicht en dienstmeid toch handig om vast aan te kondigen. Op donderdag 2 mei zijn jullie families van harte welkom in ons aller Gaeper, dus schroom niet om ze dit blijde nieuws te brengen. Voordeel: je hoeft een keer niet eindeloos op de bus te wachten want je minderjarige broertje rijdt je wel naar huis. Immers, nog een voordeel, als je geen rijbewijs hebt kan deze ook niet worden afgenomen door de Arm der Wet.

DONDERDAG 9 MEI; LEESCLUB

Nóg verder in de toekomst, maar tenzij je dit boek twee dagen van tevoren wilt bingereaden, óók vast handig om te weten: op 9 mei begeven we ons naar het Multatulihuis om het nieuwste boek van Ilja Leonard Pfeijffer te bespreken onder leiding van docent moderne letterkunde Jan Rock. Tegen die tijd zullen we weten of Grand Hotel Europa de Libris Literatuur Prijs 2019 gewonnen heeft, dus voel je vrij om je deze avond uit te leven met lovende woorden, verbeterpunten of venijnige kritiek!

WAAR; Multatulihuis

WANNEER; Donderdag 9 mei, 17:00 uur

VACATURE PUBLISTAT

We zijn een jong bedrijf. Met circa 25 enthousiaste redacteuren en analisten ondersteunen we organisaties met nieuwsoverzichten en rapportages. We werken voor veel grote organisaties die dagelijks in de publiciteit komen. Denk bijvoorbeeld aan het Europees Parlement, ING en Heineken.

Functie

De functie van Redacteur is de ideale bijbaan voor nieuwsgierige studenten die relevante werkervaring willen opdoen. Je begint ’s ochtends vroeg met het filteren en duiden van relevant nieuws voor onze opdrachtgevers, waarbij je jezelf ontwikkelt tot een echte media-expert. Afhankelijk van je interesse en ontwikkeling kan het zijn dat we je ook vragen mee te werken aan analyses en rapportages. Het komt geregeld voor dat talentvolle redacteuren na hun studie doorgroeien naar de functie van Junior Analist.

Profiel

We zijn op zoek naar mensen met een universitaire opleiding (afgerond of mee bezig) en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling). Daarbij is het belangrijk dat je goed overweg kan met Excel en PowerPoint, op oproepbasis flexibel inzetbaar bent (3-5 ochtenden per week) en bereid bent om af en toe om 6.00 uur te starten. Gezien de flexibele aard en werktijden van deze functie is deze erg goed te combineren met studeren, waarbij het wel handig is dat je in Amsterdam of de directe omgeving woont.

Ben jij een WO-student met een bijzondere interesse in de werking en invloed van de media op politiek en bedrijfsleven? Mail dan je CV en motivatiebrief naar info@publistat.nl! Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met onze Head of Operations Robin ten Brink op telefoonnummer (020) 528 92 95.

Dat was hem weer. Laat niemand je iets vertellen, laat je niet ondersneeuwen door de maatschappij en tot snel.

Liefs, Ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close