Algemene ledenvergadering 2018

Wanneer: donderdag 20 september 

Waar: Universiteitsbibliotheek C0.01 (Potgieterzaal) – Singel 425 

Hoelaat: 18:00 tot 20:00 

Op donderdag 20 september zal het huidige Heliosbestuur aftreden en zal het kandidaatsbestuur voor 2018-2019 worden voorgedragen. Hoe zal het nieuwe jaar er voor jullie Helioten uitzien? Heeft het bestuur zich gehouden aan alle beloftes of al het geld gebruikt om een klein eilandje te kopen in de Caraïben (met aanlegboot)? We weten sinds Minister Halbe Zijlstra (VVD), Minister Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD), Minister Ard van der Steur (VVD), Minister Ivo Opstelten en staatssecretaris Fred Teeven (beiden VVD) en Staatssecretaris Frans Weekers (ook VVD) dat bewindvoerders niet te vertrouwen zijn. Het zal een spannende avond worden waarin zal worden teruggeblikt en goede voornemens zullen worden gemaakt. Ben je er bij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close