Constitutieborrel Helios 2018

Wanneer: donderdag 20 september 

Waar: Feestcafé Woody’s, Thorbeckeplein 20

Hoelaat: 21:30 tot 03:00 

Koningen en koninginnen,

Reikhalzend kijken wij uit naar de 20e september, de dag dat het 94e bestuur aftreedt en het 95e bestuur plaatsneemt op de troon van Helios. Deze heugelijke dag vieren wij graag samen met jullie tijdens onze constitutieborrel in de Woody’s aan het Rembrandtplein. Het thema van dit spetterende feest is komen te vallen op ‘80s verantwoord’ (een synthese van twee speerpunten tijdens ons komende bestuursjaar, ethiek en melancholie – wat een gezelligheid!). De 80s was een decennium vol diversiteit en belangwekkende gebeurtenissen, denk alleen al aan de hit ‘Total Eclipse of the Heart’ van Bonnie Tyler, Bonnie Tylers ‘Holding Out for a Hero’, en ‘Faster Than the Speed of Night’, van Bonnie Tyler. Ook onze polder-Bonnie was nog niet in de greep van koning alcohol en ging nog helemaal lekker, getuige haar magnum opus uit 1980, ‘Bonnie kom je buiten spelen’. Dus dress je om in thema, kom op tijd voor een gratis drankje en waag een dansje met ons. Jullie kunnen natuurlijk niet meer wachten, maar het zal toch nog even moeten. Doen wij ook, tot de 20e!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close