Update december

Lieve Helioten,
De decembermaand was weer een maand vol leuke Heliosactiviteiten. Zo hebben we tijdens Absinterklaas mogen genieten van jullie prachtige (en grappige) gedichten en van de absint natuurlijk. Daarnaast zijn we in deze koude wintermaand lekker tegen elkaar aangekropen om te luisteren naar Herman Pleij’s onderzoek naar lust in de middeleeuwen. De tentamenweek kwam (helaas) ook weer om de hoek kijken. Gelukkig werd deze week feestelijk afgesloten door het heerlijke Kerstdiner en het winterwonderijke Kerstgala! Het Kerstdiner was dit jaar extra bijzonder door de geweldige locatie die het hart van elke boekenwurm sneller liet kloppen. In de prachtige uitgeverij van Prometheus hebben wij genoten van de heerlijke maaltijd die het kookcomité voor ons heeft bereid. We konden daarna meteen door naar de Westerunie om het jaar feestend af te sluiten op de dansvloer. We hopen dat jullie een fijne en gezellige vakantie hebben gehad en we kijken uit naar een jaar vol nieuwe activiteiten!
Veel liefs,
Jullie bestuur

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close