Borrel in het park

Op donderdag 24 juni gaan we in groepjes van vier borrelen in het park! Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan via deze link. Wij zorgen voor wat hapjes en drankjes, maar neem vooral ook zelf drinken en eten mee. Neem verder een eigen kleedje en eigen beker mee.

Belangrijk:
We kunnen jullie niets verplichten, maar we willen jullie wel vragen een zelftest te doen (gratis te bestellen op zelftestonderwijs.nl). Tijdens de borrel houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bij klachten graag afmelden (we willen geen risico nemen een week voordat we op reis gaan).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close