LeesclUB over het boekenweekgeschenk met Hanna Bervoets

In de LeesclUB van 10 juni staat het Boekenweekgeschenk van dit jaar centraal. Het geschenk is geschreven door Hanna Bervoets en hoort bij de Boekenweek met het thema Tweestrijd die dit jaar plaatsvindt van 29 mei t/m 6 juni. Studievereniging Helios (neerlandistiek) is de clUBhost en zal de avond voorzien van een inhoudelijke inleiding en richting. Studenten van alle vakgebieden zijn welkom om mee te praten vanuit hun eigen perspectief en vakgebied. Hanna Bervoets is in de clUB aanwezig als VIP.De eerste aanmeldingen krijgen het boekenweekgeschenk van de Bibliotheek, dus meld je snel aan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close