Helios update 2

Helios update 2

Laatste training/ boektober/ commissieborrel/ Netflix party

Lieve Helioot,

Terwijl ik afgelopen vrijdag na een heerlijk dagje Efteling op de terugweg weer geconfronteerd werd met een persconferentie dacht ik ‘jemig jongens, moet dat nou, alweer zo’n stomme update?’ De nacht na die persconferentie schrok ik wakker: wat als de Helioten mijn updates over een aantal weken ook spuugzat zijn? Wat als de leden geen enkele mail van mij meer willen lezen? Moet ik deze update dan eigenlijk nog wel gaan versturen of moet ik nu al stoppen? Gelukkig werd het al snel wat rustiger, deze update kan ik best nog versturen. En stel jullie zijn mij wel zat, wat dan nog? Jullie zijn misschien wel klaar met de PR, maar de PR is nog lang niet klaar met jullie. Goed ik dwaal weer af, sorry dat ik jullie lastigval met mijn nachtelijke paniekaanvallen terwijl het eigenlijk over Helios hoort te gaan. Zoals mijn grote heldin Ellie Lust zei tijdens Wie is de Mol, een goede boodschap is kort en bondig, helder, duidelijk. Dat is mijn boodschap tot nu toe niet, dus snel door naar het nieuws!

September

Online Cards Against Humanity: donderdag 24 september 20:00 – 22:00, Zoom

Op 24 september gaan wij met elkaar Cards Against Humanity spelen via Zoom. Zorg dat je iets lekkers te drinken hebt, zet je snacks klaar en controleer je internetverbinding, dan zien we je vanzelf wel verschijnen via Zoom.

Laatste training kilometers voor kansen: 29 september 15:30, Amsterdamse bos

Op 29 september willen we samen met alle kanjers die de afgelopen weken hard aan het sporten geweest zijn voor Het Rode Kruis een laatste training doen. Om nog even wat laatste kilometers te maken willen we een wandeling maken door het Amsterdamse bos en na afloop met elkaar een drankje doen om te proosten op het ingezamelde bedrag. Inmiddels heeft team Helios namelijk al €108,- opgehaald en wie weet komt daar nog wel meer geld bij!

Oktober

Boektober

Oktober is boektober bij Helios. Deze hele maand willen we aandacht besteden aan boeken. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! Stuur ons in Oktober een DM via Instagram met daarin een afbeelding van je favoriete boek, je mooiste boek, je stomste boek of een ander boek. Ga helemaal los op de afbeelding en maak er een kunstwerk van, dan delen wij jouw boek in onze story!

Online commissieborrel: donderdag 1 oktober, 20:00 – 22:00, Zoom

Vanaf donderdag 1 oktober is het mogelijk om je aan te melden voor een commissie. We willen jullie goed infomeren over de taken van de verschillende commissies dus organiseren we een speciale borrel via Zoom. Kom gezellig langs, stel al je vragen en laat ons weten of je onderdeel van een commissie zou willen worden!

Fuifje voor Janneke: donderdag 15 oktober 20:00 – 22:00, Zoom

Op donderdag 15 oktober geven we een fuifje om de verjaardag van Janneke te vieren. We gaan de digitale kaarsjes uitblazen en we geven via Zoom de plakjes worst en blokjes kaas door. We maken er een digitaal feestje van om nooit te vergeten, dit fuifje wil je niet missen!

Halloween Netflix party: donderdag 22 oktober 20:00 – 22:00, digitaal

Vanwege Halloween willen we een sensationele filmavond op afstand organiseren. Zorg dat je popcorn en drinken in huis hebt en join onze Netflix party. Welke film we gaan kijken maken we later bekend via de socials.

Zo en dat was het nieuws voor nu. Ik zal alvast verklappen dat we nog bezig zijn met wat andere activiteiten in oktober, maar daar horen jullie hopelijk snel meer over. Voor nu hoop ik dat jullie alles in de agenda zetten en dan zie ik jullie snel!

Dikke knuffel,

Lars

Namens bestuur 97

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close