HELIOS UPDATE XX

Borrel bij de Gaeper / Picknick + bekendmaking kandidaatsbestuur / Heel Helios Bakt (stemmen!)

Op het moment dat ik dit schrijf zou de toneelcommissie De Vergi Moorden opvoeren in het universiteitstheater. Helaas kon het toneelstuk dit jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Het was zeker niet de enige activiteit die we moesten afgelasten. Een podiumavond, Helios communiceert, een taalcafé, de laatste leesclub en natuurlijk de reis naar Zagreb en Ljubljana konden ook allemaal niet doorgaan. Gelukkig hebben we veel evenementen online nieuw leven ingeblazen. Over het scala aan activiteiten van afgelopen studiejaar hielden we vanavond nog de grote Helios pubquiz via kahoot. Een groot succes met als (terechte) winnares Annabel en eervolle vermeldingen voor nummers 2: Lotte en 3: Sophie. Nu is (voorlopig in elk geval) de tijd van online hopelijk wel een beetje voorbij. We pakken de draad weer op met de komende activiteiten – de laatste van dit collegejaar – in real life.

Donderdag 18 juno – Midsummernightborrel bij de Gaeper
Na het fijne gevoel van thuiskomen bij de Gaeper vorige week kunnen we deze week gelukkig weer bij ons vaste stekkie terecht. We hebben weer voor vijftien gereserveerd vanaf 22.00 uur. Het aanmelden ging als een trein vanavond, dus wees er gauw bij om je te verzekeren van een plekkie.

Meld je aan via https://forms.gle/EgTMQKimaz4dHAET6.

Wanneer: donderdag 18 juno, v.a. 22.00 uur

Waar: café de Gaeper, Staalstraat 4

Donderdag 25 juno – Picknick in het park + bekendmaking kandidaatsbestuur

Volgende week donderdag willen het collegejaar graag afsluiten met een picknick in het park (op afstand!). Het zal geen uitgebreide lunch zijn en ook geen groots diner, de KoCo zorgt voor drink- en etenswaren en je neemt zelf een kleedje mee. Terwijl we (hopelijk in de zon) genieten van elkaars aanwezigheid, zullen we van de gelegenheid gebruikmaken om het kandidaatsbestuur (97) aan je voor te stellen. Zorg dat je erbij bent, want het wordt dus dubbel feestelijk. Geef je op via https://forms.gle/R8g6fBEXjUiTGBb88 dit formulier, zodat we kunnen inschatten hoeveel we moeten inkopen.

Wanneer: donderdag 25 juno, 14.30 – 16.30 uur (of uitloop)

Waar: Westerpark (exacte locatie nader te bepalen)

Heel Helios Bakt groot succes – stem op jouw favoriet!

De eerste (online) editie van Heel Helios Bakt was een groot succes. Maar liefst zeven bak- en kookvlogs werden ingestuurd door uno’s en duo’s. Met twintig kijkers werd ook de live-première op youtube goed bekeken. Natuurlijk kun je de video gewoon terugkijken op ons youtubekanaal. Heb je daarna een duidelijke favoriet? De publieksstem weegt mee bij het bepalen van de winnaar. Stem jouw favoriet naar de overwinning in het evenement op facebook. Je hebt tot vrijdag de tijd om te stemmen! (https://www.facebook.com/events/689637375183308/?active_tab=discussion)

Behalve de bakvlogs kun je op het youtubekanaal van Helios (https://www.youtube.com/user/heliosamsterdam) ook de online podiumavond nog eens terugkijken, het hoorspel De Vergi Moorden terugluisteren en genieten van de vlogs uit Madrid (juni 2019) en Venlo (september 2019). Leuk voor tijdens je halve uurtje me-time.

Groetjes en tot de volgende (ik denk laatste) update van dit jaar!

Namens bestuur 96

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close