Helios Update 25 maart 2019

Ja ja, tentamenweek, och och och, maar daar hebben jullie ons medeleven vast niet bij nodig. Gratis tip als je je zelfvertrouwen voor een van je tentamens een boost wilt geven; overhoor jezelf door vragen te stellen waar je stiekem het antwoord al in hebt verstopt, zodat je het eigenlijk niet fout kan zeggen. Succes gegarandeerd. Gelukkig komt aan alles een eind, dus schrijf vast met watervaste stift op je arm dat wij de komende twee weken het volgende gaan doen:

DONDERDAG 28 MAART; ONTSTRESSBORREL

Het is donderdag 28 maart. Je tentamens zijn voorbij, of je doet alsof. Je wilt vanavond gek doen, gezellig! Dat kan en mag, de Gaeper is een safe space!

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 28 maart, 20:00 uur

DONDERDAG 4 APRIL; OPENING BLABLA

Op donderdag 4 april laten we de Gaeper een keer links liggen, want onze lieve vrienden van Absint hebben wat moois bedacht. Samen met drie andere studentenbladen hebben zij zich verenigd in de ‘Bladenbinding Letteren Amsterdam’, dat een verlichte ziel de afkorting ‘Blabla’ heeft meegegeven. Deze heugelijke samenwerking wordt op donderdag 4 april gevierd met een fantastisch feest met quizzen, muziek, drank en dansjes in de Vondelbunker. Hier willen wij ook bij zijn, het is immers gratis en wij houden van Absint. Ga met ons mee op dit avontuur, en geef je over aan de Blabla.

WAAR; Vondelbunker, Vondelpark 8A

WANNEER; Donderdag 4 april, 20:00 uur

DONDERDAG 11 APRIL; TRAMPOLINE SPRINGEN

Op donderdag 11 april gaat Helios trampoline springen in ‘Jumpsquare.’ Voor een luttele 12 euro mag je springen in het jumpparadijs van ‘Jumpsquare’, vindt er na afloop een zogenaamde ‘Jumpsquare borrel’ plaats (inclusief bittergarnituur en te drinken), en het hoogtepunt, je krijgt een speciaal paar ‘jumpsokken’, die, en nu komt het echte hoogtepunt, je mag houden! Misgun jezelf dit onvergetelijke avontuur niet, en geef je op via onderstaande link. Opgeven kan tot aanstaande vrijdag 29 maart!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf57cci6O-qBBABnb6vqK-AEuixxkWuMLOBHDB3TQl7YWJCFg/viewform

WAAR; Jumpsquare, Daniël Goedkoopstraat 1-3 Amsterdam

WANNEER; Donderdag 11 april, 20:00 uur

Succes met alles en laat je niet kisten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close