Helios Update 11 maart 2019

Wat staat er op stapel? Heel wat, heel wat. Geniet nog even van de rust, als je deze mail gelezen hebt sta je strak van de opwinding.

DONDERDAG 14 MAART; PODIUMAVOND

Heb jij twee oren? Ben je gezegend met twee ogen? Houd je van luisteren, houd je van kijken en kan jij je adem luttele seconden inhouden om vervolgens tezamen met het andere publiek over te gaan in een eenstemmig ‘ooo’? Dan is er goed nieuws! Aanstaande donderdag zal er namelijk weer cultureel vuurwerk opstijgen uit Kapitein Zeppos, het is weer tijd voor de fameuze podiumavond. Als je dit leest kan je je niet meer opgegeven voor dit festijn. Hooggeëerd publiek is echter ook nodig, en als publiek heb je natuurlijk ook nog genoeg kansen om je (op positieve dan wel negatieve wijze) een plaats in de schijnwerpers toe te eigenen. Laat deze fabelachtige avond niet aan je voorbijgaan, en zet op donderdagavond 14 maart koers richting Kapitein Zeppos.

WAAR; Kapitein Zeppos, Gebed zonder End 5

WANNEER; Donderdag 14 maart, inloop 20:00 uur, start 20:30 uur

WOENSDAG 20 MAART; VERKIEZINGSBORREL

Op woensdag 20 maart huppelen we weer met blij gemoed naar het stemlokaal bij de basisschool bij ons op de hoek, om zo, hups, dat enorme stembiljet in die schoongemaakte kliko te schuiven. De uitslag van dit feest van de democratie zullen we ’s avonds gaan bekijken in een nader te bepalen café. Hier wil jij bij zijn, vier deze prachtdag dus met ons mee onder het genot van het vocht van de democratie (quizvraag; welke bekende schrijver zei dit over alcohol?)

WAAR; Nog bekend te maken

WANNEER; Woensdag 20 maart, 20:00 uur

DONDERDAG 21 MAART; TAALCAFÉ

Donderdag 21 maart is het weer tijd voor het taalcafé, leren we van de Mayakalender. We krijgen een gast uit het exotische Leiden, te weten dr. Peter Alexander Kerkhof, die ons een klein uurtje komt entertainen met een verhaal over zijn onderzoek naar de (pre)historie van het Nederlands. Na afloop is er een kleine borrel.

WAAR; P.C. Hoofthuis 1.05

WANNEER; Donderdag 21 maart, 17:00 uur

DONDERDAG 21 MAART; BORREL

Kijk daar een bladgroenkorrel, het is weer tijd voor de borrel. Wees geen slaper, zet op 21 maart koers richting de Gaeper. (Bron; www.songteksten.nl; Mick Harren ft. Frans Bauer)

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 21 maart, 20:00 uur

VERDER;

Potverdorie, dit is leuk zeg. Het ligt nog ver in de toekomst, maar op donderdag 11 april gaat Helios trampoline springen in ‘Jumpsquare.’ Voor een luttele 12 euro mag je als een bezetene springen in het jumpparadijs van ‘Jumpsquare’, vindt er na afloop een zogenaamde ‘Jumpsquare borrel’ plaats (inclusief bittergarnituur en te drinken), en het hoogtepunt, je krijgt een speciaal paar ‘jumpsokken’, die, en nu komt het echte hoogtepunt, je mag houden! Misgun jezelf dit onvergetelijke avontuur niet, en geef je op via onderstaande link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf57cci6O-qBBABnb6vqK-AEuixxkWuMLOBHDB3TQl7YWJCFg/viewform?fbclid=IwAR2p28MN7kRzdQDiILh8hEN2XwLOt6DmS8fdt5JcfdktH8xsE_zOsxEYb1A

Hanselijke grietjes, ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close