Helios Update 14 januari 2019

Het is weliswaar al 14 januari, maar ik wens jou toch nog een zalig nieuwjaar, fijn lid! 2019 wordt van jou! Je bent natuurlijk in een bijna levensbedreigende houdgreep verwikkeld met ofwel Verbale Communicatie, ofwel Taalontwikkeling, ofwel [vul in], toch heb ik namens het Helios bestuur weer een ontspannende nieuwsbrief voor je gewrited, betrekking hebbend op de legendarische januari maand. Pak de popcorn erbij en lees verder, bij ons geen paywall.  Balkje 2

DONDERDAG 17 JANUARI; SCHAATSEN

Aan veel tradities mag getornd worden, schaatsen met Helios in januari blijft een safe space. Op donderdag 17 januari kan je vanaf 17:00 uur mee schaatsen met de activiteitencommissie op de Jaap Edenbaan. Later aansluiten is geen probleem, niet komen wel. Kosten voor een kaartje zijn slechts € 6,20, moet je nog schaatsen huren komt hier €6,- bij. Denk eraan dat je meeneemt: collegekaart (anders betaal je een hoger tarief), ID-bewijs (anders kan je geen schaatsen huren), handschoenen (anders wordt mogelijk je hand eraf geschaatst als je gracieus ten val komt), en ten slotte liefde (anders stuit je op een muur van onbegrip bij onze gloeiend hete harten).

WAAR; Jaap Edenbaan, Radioweg 64

WANNEER; Donderdag 17 januari vanaf 17:00 uurBalkje 2

MAANDAG 21 JANUARI; DE WERELD DRAAIT DOOR

Maandag 21 januari is Helios uitgenodigd om GRATIS een uitzending van De Wereld Draait Door bij te wonen. Het woord is aan een zekere Yvette Kochen:

‘Een bezoek aan de studio is meer dan alleen maar een uitzending bijwonen. Jullie kunnen zien hoe het achter de camera’s er aan toe gaat. Verder zijn er vaak bands die een exclusief mini-concert voor de uitzending geven en worden jullie hartelijk ontvangen door Matthijs.’

Dank je wel Yvette, goed gezegd. Nu willen wij natuurlijk allemaal dolgraag hartelijk ontvangen worden door Matthijs, dus stuur ons een reply op dit mailtje als je er ook bij wilt zijn. Nu nog hopen dat Gerard Joling of een andere hoogwaardigheidsbekleder deze avond zijn opwachting zal maken op schoot bij Matthijs!

WAAR; We verzamelen voor ‘het Ketelhuis’ (Pazzanistraat 4)

WANNEER; Maandag 21 januari, 17:30Balkje 2

DONDERDAG 24 JANUARI; BORREL

Donderdag 24 januari komen wij allen weer tezamen in de kerk die de Gaeper heet, klaar voor de Heliotische liturgie. Priesters Max en Lars zullen het achtste sacrament uitvoeren door in een duivels tempo het gewijde Goud van God te schenken, en zo, hups, op het altaar dat de ketters een ‘bar’ noemen te schuiven. Ademloos kijken wij toe, onderwijl dankwoordjes prevelend voor de Lord dat hij het mede mogelijk heeft gemaakt dat Christus deze rituelen in zijn bio heeft opgenomen. Wees allen present bij deze eredienst, nuttig voldoende aflaten kostende 2 euro 60, en reserveer zo jouw plekje in de hemel naast Andries Knevel en Tijs van den Brink, vinden de boys van de EO leuk!

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 24 januari, 20:00 uurBalkje 2

VERDER;

Lustrum. De viering van het 20e lustrum van Helios oftewel haar 100jarige verjaardag komt in de maanden januari en februari tot een daverende ontknoping. Op donderdag 31 januari vindt in de Doelenzaal (UB) ‘de taalbeheersing van tegenwoordig’ plaats, en op donderdag 14 februari het spectaculaire eindfeest, oftewel de ‘lustrumlanding’, wat we samen met Kleio en Kanvas vieren in ‘Club YOLO’. Kijk op Facebook of www.heliosamsterdam.com voor meer informatie.

Studieboeken. Bestel NU je studieboeken voor het 2e semester via Atheneum en zie daar, de studieverenigingskorting is van jou.

https://www.athenaeum.nl/studieboeken/studieverenigingen/?utm_source=459#A Balkje 2

Ik word over een luttele vijf minuten opgehaald voor een helletocht naar het blauw gele paleis van Satan dat de wetteloze mens ‘Ikea’ heeft genoemd, maar Jezus is groot, Jezus redt, de nieuwsbrief is precies op tijd klaar. Heb een fijne week, blijf intrigerend, en wij zien jullie graag spoedig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close