17e kerstdagborrel

Als we na de leesclub literair bevredigd zijn, én opgelucht dat Mano Bouzamour niet stiekem zelf is komen opdagen, zullen we koers zetten naar de Gaeper voor de 17e kerstdagborrel. 17 is natuurlijk een bijbels getal: Jozef is bij zijn wegvoering naar Egypte 17 jaar oud, en Jacobs verblijf in Egypte duurt precies 17 jaar. Je verzint het niet! Aan zoveel voortekens kunnen ook wij niet ontkomen, we weten zeker dat de Lord heeft gewild dat wij de 17e kerstdag vieren. Wij zien uit naar jullie komst op deze heuse feestdag, en we kijken met wilde hartstochten uit naar jullie verhalen over de kerst erfahrungen.

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 10 januari; 21:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close