Filmavond met de Activiteitencommissie

Jeetje wat dolletjes, maandag 10 december zullen wij in gezelschap van de lieftallige activiteitencommissie een kerstfilm gaan bekijken. Voldoe aan je burgerplicht en stem in de poll op onze Facebookpagina over de te bekijken film, zorgvuldig samengesteld door een hiervoor speciaal aangestelde commissie. Als we ergens rond 19:30 helemaal in kerstsferen zijn én klaar met de film, zullen we voor de liefhebbers op een nader te bepalen plek nog royaal gaan dineren. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening, de film zelf + (beperkte) drank zijn gratis.
Locatie wordt nog bekend gemaakt, maar hoogstwaarschijnlijk ergens in het PCH.

WANNEER; Maandag 10 december, 17:30 uur

WAAR; PCH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close