Absinterklaas

Het is jullie wellicht ontgaan, want je hoort er vrijwel niets over dit jaar; de goedheiligman is weer in Nederland voor zijn jaarlijkse tournee. Dieuwertje Blok probeert dit nog wanhopig onder onze aandacht te brengen, maar om 18:15 hebben wij natuurlijk allang afgestemd op 4 voor RTL Boulevard. Desalniettemin zal Nicolaas op 6 december de Gaeper aandoen tijdens zijn schnabbeltoer, waar hij de gedichten zal aan horen die ter ere van zijn verjaardag door júllie zijn geschreven. Een deskundige jury, uitverkoren door onze lieve vrienden van Absint, zal deze vervolgens beoordelen waarna de winnaar een adembenemende prijs wacht. Neem op deze 6e december dus allemaal een gedicht mee naar de Gaeper en vier met Helios en Absint de verjaardag van die ouwe!

WANNEER; Donderdag 6 december, 20:00 uur

WAAR; Café de Gaeper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close