Helios Update 29 oktober 2018

Lieve leden,

Ik heb momenteel niet de macht over de afstandsbediening, en door toedoen van een niet nader te noemen huisgenoot kijk ik terwijl ik dit zit te typen naar een programma waarin zich een kernexplosie van burgerlijkheid voltrekt, die op mij een meedogenloze uitwerking heeft. Verder heb ik het koud en ben ik moe, jullie begrijpen het, ik houd het kort. Ik hoop dan ook dat ik niet midden in een zin plotsel

Balkje 2

WOENSDAG 31 OKTOBER; HALLOWEEN FEEST

Heb je zin om je op woensdag 31 oktober een avond lekker te ergeren, je op te winden, je stierlijk te vervelen, en dit allemaal tegelijk? Doe dan woensdagavond tegen zevenen de gordijnen dicht, zet de nieuwste cd van Kensington op de achtergrond aan, en ga op de bank ‘Gezien de feiten’ van Griet op de Beeck lezen. Heb je op woensdag 31 oktober daarentegen juist zin in een omgeving met klasse en allure, en mensen met diepgang en een hartverwarmende persoonlijkheid? Zadel dan ’s avonds je stalen ros en kom in gestrekte draf naar club YOLO om samen met Helios, Etcetera, Mare Nostrum en VOS Halloween te vieren. Kosten 5 euro, kaartje kopen kan via de website; www.heliosamsterdam.com.

Waar; Club YOLO (Amstel 178)

Wanneer; Woensdag 31 oktober 22:30 uur

Balkje 2

DONDERDAG 1 NOVEMBER; TAALCAFÉ;

Het eerste taalcafé van dit jaar is bijna een feit! Suzanne Aalberse komt voor ons spreken; van ‘fabelachtig’ naar ‘fabulous’ en ‘fabuleus’; een taalcontactperspectief op de ontwikkeling van Nederlands naast Engels bij schoolgaande kinderen in Nederland. We beginnen om 17.00 uur tot circa 17.45. Daarna is er ruimte voor vragen, een gesprek en een drankje, voordat we doorgaan naar de Lustrum Lancering!

Kijk voor meer informatie over het onderwerp van het taalcafé op de website.

Waar; P.C. Hoofthuis 1.15

Wanneer; Donderdag 1 november 17:00 uur

Balkje 2

DONDERDAG 1 NOVEMBER; LUSTRUM LANCERING

Op 1 november vindt de spetterende opening van de honderdjarige verjaardag van Helios plaats in café de Gaeper. Het belooft een prachtavond te worden, mits jij er ook bij bent. Wat doe je anders op 1 november? Sint Maarten is pas anderhalve week later.

Waar; Café de Gaeper

Wanneer; Donderdag 1 november 20:00 uur

Balkje 2

ZATERDAG 3 NOVEMBER; MUSEUMNACHT

Fervent cultuursnuiver maar geen cent te makken? Niet getreurd, als je op zaterdag 3 november een rondleiding geeft door het Multatuli Huis (Korsjespoortsteeg 20) heb je de rest van de avond gratis toegang tot 57 musea en 250 evenementen van de Museumnacht! Deze nacht leid je in koppels van twee, elk circa 5 á 6 kwartier, bezoekers rond en schenk je, galant als je bent, cocktails in voor de museumbezoekers.
Om 18:00 krijg je te horen wat je moet vertellen en ergens tussen 19:00 en 00:15 geef je de rondleiding. En dan heb je na anderhalf uur een vrijkaartje ter waarde van 20 euro op zak!

Ben je erbij? Stuur dan mailtje naar helios-fgw@uva.nl Hieronder staan de tijden waarop je zou kunnen rondleiden.

19.00-20.30
20.15-21.45
21.30-23.00
22.45-00.15

Waar; Multatulihuis

Wanneer; Zaterdag 3 november vanaf 18:00 uur

Balkje 2

DONDERDAG 8 NOVEMBER; BORREL

Dit wordt een bijzondere avond, mark my words. Ik zal me ervoor hard maken dat de nieuwste single van Tino Martin wordt gedraaid, en als mijn humeur goed is, de opkomst hoog, én iemand een hoelahoep meeneemt, zal ik een indrukwekkende en tegelijk angstaanjagende dans uitvoeren.

Waar; Café de Gaeper

Wanneer; Donderdag 8 november 20:00 uur

Balkje 2

Dit was hem weer, ga jij overal bij zijn? Bij een volle bingokaart leer ik je de cha-cha-cha (ik heb een stijldansdiploma, no joke).

Heb een heerlijke week en blijf die liefde geven.

Liefs,

Bestuur 95

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close