Spelletjesborrel

Mis jij die avondjes met je familie uit Waddinxveen, op een tragische novemberavond met zijn allen bij de open haard terwijl jullie je warmde aan een gezellig potje Russisch Roulette? Die ouderwets gezellige sinterklaasavond bij Frits waarbij kleine jij aan het eind van de avond mocht toezien hoe je ouders, ooms en tantes zich kostelijk vermaakten met de ‘choking challange’? Voor deze nostalgische gevoelens en meer bieden wij op donderdag 22 november soelaas met een heuse spelletjesborrel! Wij zullen enkele giga-gantisch-gave spelletjes meenemen, maar voel je zeker vrij om dit ook te doen. Als alles soepel verloopt zijn we dan aan het eind van de avond dronken, hebben we ons door vuistdikke stapels spelregels heen geworsteld, zijn alle bordspelletjes met een stanleymes in stukken gesneden en hebben we het twisterdoek door de brievenbus van de Stopera gepropt. Wees hierbij en leer wat niet tegen je verlies kunnen is!

Waar; Café de Gaeper

Wanneer; Donderdag 22 november 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close