Borrel met Awater

Awater, is dat een exotisch dier? Het tegengestelde van ‘water’ zoals ‘a-relaxed’ dat is van ‘relaxed’? Ik heb geen flauw idee, het is naast een rijmpje waar de ons allen bekende Thomas Vaessens ooit eens een artikel aan heeft gewijd in elk geval de studievereniging Neerlandistiek in Utrecht! Ja, het is heus! En zij komen ons aanstaande donderdag bij de borrel vergezellen! Is dat ook heus? Nee dat is niet heus. Nee grapje, dat is toch wel heus, ze komen echt! Wil je onze collega studenten uit Utrecht dus uitleggen wat hier aan de UvA allemaal goed gaat en wat allemaal ruk? Of wil je ze uitleggen waarom de Domtoren volgens jou toch echt volgens een andere constructie gebouwd had moeten worden? Komt dan op deze 8e november naar de Gaeper! Wie weet klikt het ontzettend en kunnen we over 9 maanden de eerste Helwater baby’s verwelkomen (samentrekking ‘Helios’ en ‘Awater’, na uren zwoegen en puffen helemaal zelf bedacht), zo niet jagen we ze met pek en veren en een wortel in hun reet onze stad uit.

Wanneer; Donderdag 8 november 20:00 uur

Waar; Café de Gaeper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close