Helios Update 1 oktober 2018

Hetzelfde recept, een wat gewijzigd format; aanschouw hierbij de eerste Helios Update van bestuur 95, je wekelijkse lichtpuntje in het verwarrende leven dat ze studeren noemen, een nieuwsbrief die jou op waarde schat. We zullen je via deze weg wekelijks verblijden met onze aankomende activiteiten, en vermoeien met mijn gezeik die deze nieuwsbrief week in week uit aan elkaar zal proberen te schrijven. De Helios Update zal elke maandag verschijnen in je inbox, en/of in ruil voor het doen van mijn afwas in je brievenbus worden gepropt, ‘nee-nee’ sticker of niet – hállo zeg. Tot slot vraag je je natuurlijk nog af waar Helios nog meer te volgen zal zijn, met één Helios Update per week kom je niet aan je trekken. De mogelijkheden zijn legio, Helios is helemaal bij: Snapgram, Instachat en Facebook, we zitten overal, dus vol/like/stream/abonneer/inhaleer ‘heliosamsterdam’ en maak je leven mooier. Ondergetekende heeft vanochtend de Instagram app aangeschaft, dus volg dit account als je iemand straks wilt zien worstelen met het maken van een appeltaart en later op de avond in de tuin van de voorzitter wilt zien liggen, wachtend tot deze zich eindelijk zal uitkleden voor het open raam.

Balkje 2DIERENDAGBORREL DONDERDAG 4 OKTOBER

4 oktober, wat voor dag is het dan? Juist, dierendag. Het ongelofelijke toeval wil dat deze dag samen valt met onze wekelijke borrel, dus deze unieke kans moesten we grijpen. We hebben het animatie team van camping de Pepermolen te Beverwijk ingehuurd om samen met ons te brainstormen en na weken intensief vergaderen denken we tot een ludieke activiteit te zijn gekomen. Vanaf 20:00 uur is het volgende te bewonderen in café de Gaeper: de secretaris van Helios zal een adder villen, de PR zal live in gevecht gaan met de poes van de buren, de penningmeester zal een lam slachten en de slotact is helemaal in handen van de voorzitter; hij zal enkele uren doorbrengen in een opengesneden en van zijn ingewanden ontdaan paard – wat deed Leo dit toch goed in The Revenant, zo inspirerend! Als iedereen ten slotte helemaal wild van enthousiasme is, besluiten we de nacht met een stadssafari en een epische jachtpartij. Zien we je op onze dierendagborrel? Lachen toch?

Balkje 2

COMMISSIE AANMELDINGEN

Kon je afgelopen donderdag niet bij de Commissieborrel zijn omdat je oma moest worden uitgelaten of omdat je op bezoek moest bij je hond, en heb je je daardoor nog niet kunnen aanmelden voor een van de commissies van Helios? Droog je tranen, wees niet getreurd! Tot aanstaande donderdag 4 oktober 23:59 kan je je nog aanmelden voor de volgende commissies;

  • Kookcomité
  • Toneelcommissie
  • Activiteiten/feest commissie
  • Reiscommissie

Houd jij van organiseren en gezelligheid? Wil je naast je studie praktische ervaring opdoen door geweldige activiteiten, een reis of een toneelstuk neer te zetten? Wil je je mede-Helioten beter leren kennen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar helios-fgw@uva.nl, of ga op bezoek bij de voorzitter (Herengracht 502).

Balkje 2

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de Helios Update, bravo voor jou! Bekijk nu je toch zo lekker bezig bent nog even onze Facebookpagina ‘Honderd jaar Helios’, en onze website www.heliosamsterdam.com

Een zalige eerste oktober week gewenst, en laat je niet uit het veld slaan!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close