Welkom thuis-borrel

Wanneer: dinsdag 28 augustus 

Waar: De Gaeper 

Hoelaat: 21:00 tot 01:00 

De zomer is bijna voorbij en om het collegejaar goed te beginnen verzamelen we ons natuurlijk weer bij onze oude vertrouwde Gaeper. Na een heerlijke zomer willen wij jullie graag een warm thuiskomst geven. We zijn benieuwd naar jullie vakantiefoto’s en wat jullie zoal hebben uitgespookt natuurlijk 😉. Is dit je eerste jaar? Kom dan gezellig langs om ons en elkaar beter te leren kennen onder het genot van een ijskoud biertje. Omdat de borrel in de Intreeweek is, zullen we niet zoals gewoonlijk op donderdag, maar op dinsdag elkaar treffen in De Gaeper! Zien we je daar?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close