Commissieborrel

Wanneer: donderdag 27 september 

Waar: De Gaeper 

Hoelaat: 20:00 tot 01:00 

Hé, jij daar, stop met [zelf invullen], even wat belangrijks. Nadat het 95e bestuur op 20 september geconstitueerd is, zullen de commissies binnen Helios opnieuw ingedeeld worden. Daarom organiseren wij op 27 september een commissieborrel, zodat je meer te weten kan komen over het hoe en wat van de verschillende commissies binnen Helios, te weten de reis-, toneel- en activiteitencommissie. Er zullen oud commissieleden aanwezig zijn vol enthousiaste verhalen, en als je hierna nog niet enthousiast bent zorgt de aanwezige drank hier wel voor. Doe iets terug voor de samenleving en ga bij een commissie van Helios. Stap één is de commissieborrel, dit scheelt je bovendien ook nog eens een motivatie mailtje sturen. Er zullen intekenlijsten zijn zodat we jou kunnen benaderen, anders zul je zelf een mailtje moeten sturen: links uitlijnen, regelafstand 1.5, lettertype Raavi (moet je eerst downloaden), lettergrootte 12, woordenaantal 500 (10% marge) en een ingescande vingerafdruk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close