Dierendagborrel

Wanneer: donderdag 4 oktober

Waar: Café De Gaeper 

Hoelaat: 20:00 tot 01:00 

4 oktober, wat voor dag is het dan? Juist, dierendag. Het ongelofelijke toeval wil dat deze dag samen valt met onze wekelijkse borrel, dus deze unieke kans moesten we grijpen. We hebben het animatie team van camping de Pepermolen te Beverwijk ingehuurd om samen met ons te brainstormen en na weken intensief vergaderen denken we tot een ludieke activiteit te zijn gekomen. Vanaf 20:00 uur is het volgende te bewonderen in café de Gaeper: de secretaris van Helios zal een adder villen, de PR zal live in gevecht gaan met de poes van de buren, de penningmeester zal een lam slachten en de slotact is helemaal in handen van de voorzitter; hij zal enkele uren doorbrengen in een opengesneden en van zijn ingewanden ontdaan paard – wat deed Leo dit toch goed in The Revenant, zo inspirerend! Als iedereen ten slotte helemaal wild van enthousiasme is, besluiten we de nacht met een stadssafari en een epische jachtpartij. Zien we je op onze dierendagborrel? Lachen toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close