Helios zoekt nieuw bestuur – Voorzitter

Ben jij niet bang voor wat verantwoordelijkheid en bemiddeling? Voel jij je een geboren leider? Is het overzicht houden voor jou geen punt? Solliciteer dan voor de voorzittersfunctie!

Als voorzitter heb je de eervolle taak om elke week de vergadering te leiden. Vaak heb jij het eindoordeel over zaken die binnen de vereniging spelen. Ook leid je net als de anderen een van de commissies. Als bestuurslid leer je naast Helioten ook nog veel andere besturen kennen binnen de Faculteit der Geesteswetenschappen, wat voor veel gezelligheid zorgt.

Het leuke van voorzitter zijn, is dat je veel leert over hoe je mensen het beste aanstuurt en je veel te zeggen hebt over de richting waarin je Helios wilt sturen. Daarbij is 2018 het jaar dat Helios 100 jaar bestaat, wie wil nou niet voorzitter zijn in zo’n onvergetelijk lustrumjaar bomvol activiteiten?

Stuur je motivatiebrief en CV voor 7 juni 23.59 naar helios-fgw@uva.nl. Vergeet niet te vermelden welke functie je voorkeur heeft en schroom niet een van de huidige bestuursleden te benaderen als je nog vragen hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close