Podiumavond 2

Wanneer: maandag 26 februari

Waar: Perdu

Hoelaat: 19:00 tot 22:00

Vanaf vandaag kun je je opgeven voor een nieuwe podiumavond! We hebben genoten van al jullie optredens de vorige keer, dus we gaan het nog eens dunnetjes overdoen! Op maandag 26 februari zullen we ons met zijn allen begeven naar het gezellige Perdu, waar we opnieuw zullen genieten van al het talent dat onze Helioten te bieden heeft. De zaal zal om 7 uur opengaan en om half 8 gaan we van start!

Smaakte de vorige keer naar meer? Of ben jij het nog onontdekte talent dat wij absoluut niet mogen missen? Meld je dan aan! De inschrijvingen zijn vanaf vandaag open en sluiten op vrijdag 23 februari.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar helios-fgw@uva.nl met in de titel ‘aanmelding podiumavond’. Vermeld in je mailtje je naam en de naam/namen van degene(n) met wie je gaat optreden. Vermeld ook wat voor act het betreft, wat je bijvoorbeeld gaat zingen/voordragen en hoe lang dit ongeveer gaat duren. We kijken uit naar jullie aanmeldingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close