Helios update 8

Romantisch dineren/symposium/Bonding night met ACD/filmavond/WNF

Lieve Helioot,

Hebben jullie ook zo enorm genoten van het weekje zonder colleges? Ik heb echt enorm veel kunnen doen. Ik heb eindelijk wat boeken kunnen uitlezen, ik heb Mario Odyssey uitgespeeld, ik heb voor het eerst slagroomsoezen gebakken en ik heb al mijn mailtjes eens opgeruimd. Dit weekend heb ik trouwens een focaccia van zuurdesem gebakken met een topping van tomaat, rode ui, basilicum, grof zeezout en Italiaanse kruiden. Ik wil jullie niet jaloers maken, maar hij was heerlijk! En wederom praat ik weer een beetje teveel over mezelf in de intro. Laten we snel doorgaan naar de activiteiten voor de komende periode!

Romantisch dineren met Helios: 11 februari 18:30

Doe mee met online romantisch dineren met Helios! Aanmelden is verplicht en kan tot 10 februari via dit formulier. Op de dag van het diner krijg je een lootje zodat je weet voor wie je eten moet bestellen. We bestellen allemaal voor rond de €15,-. Leden van Helios krijgen €1,50 terug! Naast een lootje krijg je ook een vragenlijst zodat wij de perfecte match voor je kunnen vinden. Tijdens het diner maken we de matches bekend zodat je de rest van de avond kunt flirten met jouw perfecte partner. De inloop is om 18:30 en we vragen iedereen het eten rond 19:00 te laten bezorgen.

Symposium met SVN en NNP: 18 februari 19:30

Op donderdag 18 februari is er een online symposium georganiseerd door drie verschillende studieverenigingen neerlandistiek. Tijdens het symposium zullen diverse sprekers een lezing houden over taalbeheersing en communicatie. Na afloop is er ruimte voor vragen en kunnen we digitaal borrelen met elkaar. We beginnen met een inloop om 19:15 en de eerste spreker begint om 19:30. Aanmelden voor dit evenement is niet nodig. We hopen jullie allemaal de 18e te zien!

Bonding night met ACD: 25 februari 20:00

Op 25 februari hebben we weer een activiteit met een andere studievereniging. We gaan een poging doen de chemie te vinden tussen de neerlandistiek en scheikunde. Samen met het Amsterdams Chemisch Dispuut gaan we speeddaten en spelletjes spelen om onze horizon te verbreden (Gadamer zou trots op ons zijn). Dit evenement wil je absoluut niet missen, dus hou deze datum vrij en vul dit formulier even in!

Filmavond: 4 maart 20:00

Haal alvast maar popcorn in huis, want er staat weer een filmavond op de planning! Op donderdag 4 maart gaan we gezellig een Netflix party houden. Op Facebook staat een poll zodat jullie zelf een film kunnen uitkiezen. Is dat niet democratisch?

Helios voor het WNF: hele maand maart

Normaal organiseert het WNF in maart een Earth Hour Run, maar door een inmiddels bekende reden zal dat evenement niet doorgaan. Daarom hebben wij besloten een eigen actie te starten met onze leden. De hele maand maart gaan wij proberen zoveel mogelijk kilometers af te leggen voor een groenere wereld. Pak je skeelers, je hardloopschoenen of je fiets er maar bij en doe met ons mee! Via deze link is het alvast mogelijk om lid te worden van ons team en sponsoren te bereiken. Vanaf 1 maart is het via blogberichten mogelijk al je sportieve kilometers te delen op de actiepagina! Wil je zelf liever niet meedoen, maar wel je steentje bijdragen aan natuurbehoud en bescherming van wilde dieren? Via deze link is het ook mogelijk (een kleine) donatie te doen.

Zo dat was hem weer! Ik ga nog even rollen in de sneeuw en mijn schaatsen slijpen en spreek jullie snel!

Dikke knuffel,

Lars

Namens bestuur 97

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close