Helios voor het WNF

De hele maand maart gaan wij proberen zoveel mogelijk kilometers af te leggen voor een groenere wereld. Pak je skeelers, je hardloopschoenen of je fiets er maar bij en doe met ons mee! Via onderstaande link is het alvast mogelijk om lid te worden van ons team en sponsoren te bereiken. Vanaf 1 maart gaan we los en is het via blogberichten op de actiepagina mogelijk al je sportieve kilometers te delen! Wil je zelf liever niet meedoen, maar wel je steentje bijdragen aan natuurbehoud en de bescherming van wilde dieren? Via onderstaande link is het ook mogelijk (een kleine) donatie te doen.
https://kominactie.wnf.nl/team/helios-amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close