Symposium taalbeheersing en communicatie

Op donderdag 18 februari is er een online symposium georganiseerd door drie verschillende studieverenigingen neerlandistiek. Tijdens het symposium zullen diverse sprekers een lezing houden over taalbeheersing en communicatie. Na afloop is er ruimte voor vragen en kunnen we digitaal borrelen met elkaar.
We beginnen met een inloop om 19:15 en de eerste spreker begint om 19:30. Aanmelden voor dit evenement is niet nodig. We zullen in de loop van de tijd de link naar het symposium met jullie delen via de socials. Binnenkort maken we ook de drie sprekers bekend. We hopen jullie allemaal de 18e te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close