Helios update 7

Carrière-avond/weerwolven/muziekbingo/romantisch dineren/symposium/ boekverkoop

Lieve Helioot,

Wat zijn we lekker van start gegaan na de vakantie en wat vliegt de tijd! We zijn net weer drie weekjes begonnen met colleges volgen en we hebben alweer drie super leuke activiteiten achter de rug. Het was gezellig, het was druk en tijdens de laatste borrel was het leuk om eens wat gezichten van een andere vereniging te zien. Laten we deze gezellige vibe de komende periode vooral doorzetten, want er staan weer ontzettend veel leuke activiteiten op de planning!

Carrièreavond: 27 januari 19:30

Een kleine update over de carrière-avond! De onderwijscommissie heeft het een tijdje geheim moeten houden (en dat was me toch een partij lastig) maar bij deze mag onthuld worden dat het evenement geopend zal worden door neerlandica én politica Laura Bromet! Deze GroenLinkser staat op nummer 4 van de kandidatenlijst bij de verkiezingen in maart 2021. Laura heeft een hart voor natuur en houdt van debatteren. Ze heeft echter een hekel aan wollig taalgebruik, zo valt te lezen op de website van GroenLinks. Dat belooft wat aankomende woensdag! Jullie zijn nogmaals van harte welkom om aan te schuiven op 27 februari vanaf 19.15 uur via Zoom. Tot dan!

Weerwolven (exclusieve activiteit): 2 februari 20:00

Op dinsdagavond 2 februari organiseren wij een zeer exclusieve activiteit. We gaan alleen met de papa’s, mama’s en hun kindjes weerwolven! Opgeven voor deze activiteit is niet nodig, we zien jullie vanzelf verschijnen via Zoom. We hebben een inloop tot 20:15 en daarna gaan we de rollen verdelen en beginnen met het spel. En ik herhaal het nog maar even; deze activiteit is echt alleen voor de eerstejaars die meedoen met het buddysysteem en de ouderejaars die mama of papa zijn!

Muziekbingo: 4 februari 20:00

We gaan muziekbingo spelen met acco als bingomasters! Dit gaat een feestje worden dus deze bingo wil je niet missen! Geef je op via deze link en ontvang van ons je bingokaarten. We spelen verschillende rondes, allemaal met verschillende muziekgenres. Om 20:00 is de inloop via Zoom en rond 20:15 gaan we beginnen. Opgeven kan tot 1 februari.

Romantisch dineren met Helios: 11 februari 18:30

Doe mee met online romantisch dineren met Helios! Aanmelden is verplicht en kan tot 10 februari via deze link. Op de dag van het diner krijg je een lootje zodat je weet voor wie je eten moet bestellen. We bestellen allemaal voor rond de €15,-. Leden van Helios krijgen €1,50 terug! Naast een lootje krijg je ook een vragenlijst zodat wij de perfecte match voor je kunnen vinden. Tijdens het diner maken we de matches bekend zodat je de rest van de avond kunt flirten met jouw perfecte partner. De inloop is om 18:30 en we vragen iedereen het eten rond 19:00 te laten bezorgen.

Symposium met SVN en NNP: 18 februari 19:30

Op donderdag 18 februari is er een online symposium georganiseerd door drie verschillende studieverenigingen neerlandistiek. Tijdens het symposium zullen diverse sprekers een lezing houden over taalbeheersing en communicatie. Na afloop is er ruimte voor vragen en kunnen we digitaal borrelen met elkaar. We beginnen met een inloop om 19:15 en de eerste spreker begint om 19:30. Aanmelden voor dit evenement is niet nodig. We komen binnenkort met meer informatie over dit evenement en via de socials zullen we ook de sprekers gaan aankondingen. We hopen jullie allemaal de 18e te zien!

Boekverkoop tweede semester

Leden van Helios kunnen boeken voor het tweede semester met korting bestellen. Bestel via deze link. Alle eerste-, tweede-, en derderjaars hebben recht op vijf procent korting op de Nederlandse boeken en tien procent op de buitenlandse boeken. Vergeet de kortingscode van Helios niet te gebruiken als je buitenlandse boeken wilt bestellen: SVHEL2021

Mochten jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd appen of mailen!

Dat was hem weer. Een gloednieuwe en ramvolle Helios update. Ik hoop dat jullie alles in de agenda hebben gezet en dat jullie keurig alle formulieren hebben ingevuld. Dan rest mij niets anders meer te zeggen dan tot snel!

Dikke knuffel,

Lars

Namens bestuur 97

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close