Carrièreavond

Heb je er genoeg van om altijd maar aan je bemoeizuchtige buurjongens, hockeyvriendinnen of hamster te moeten uitleggen wat je nou eigenlijk kunt gaan doen met de studie Nederlands? Ben je de wanhoop nabij omdat je denkt dat je na het afstuderen onvermijdelijk als leraar zult eindigen, of raak je juist helemaal in extase bij het idee om voor de klas te gaan staan?

In elk geval mag je de carrièreavond absoluut niet missen! Op woensdag 27 januari organiseert de onderwijscommissie via Zoom een evenement speciaal voor bachelor- en masterstudenten binnen de Neerlandistiek die zich willen oriënteren op hun latere loopbaan. Ook recente alumni zijn van harte welkom! Die avond zullen een aantal neerlandici hun ervaringen delen over het carrièrepad dat zij bewandeld hebben en (kijkers)vragen beantwoorden over hun vakgebied. Denk aan de politiek, redactiewerk, communicatie, het onderwijs of de boekenbranche.

Dus ben je op zoek naar inspiratie over wat er zoal mogelijk is na de studie, of weet je al wat je wilt gaan doen en wil je een expert het hemd van het lijf vragen, dan heten we je van harte welkom! De inloop is om 19.15 uur, en om 19.30 uur gaan we van start.

Ben je als (oud)student inmiddels nieuwsgierig geworden? Via het Facebook -en Instagramaccount van Helios maken we de komende tijd één voor één de sprekers bekend! Tevens kun je daar terecht voor vragen over de carrièreavond, of je kunt een mailtje sturen naar onderwijscommissiehelios@gmail.com. Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close