Among us borrel

Als PR hou ik altijd de laatste digitale trends nauwlettend in de gaten. De laatste tijd ben ik dan ook veel bezig met een spel genaamd Among us. Ik heb al vele uurtjes doorgebracht in een ruimteschip om samen met mijn crewmates te zoeken naar de imposter. Heb je de hype gemist? Among us is een digitaal spel en het lijkt enorm op weerwolven. Crewmates moeten opdrachten uitvoeren en uitvinden wie de imposter binnen het team is. Ben jij de imposter? Dan mag jij de boel saboteren en teamleden vermoorden, maar zorg er wel voor dat ze je niet ontdekken! Dat is kort samenvattend het spel, maar eigenlijk moet je het spel spelen om de hype te kunnen begrijpen. Download de app (gratis) of installeer het programma op je computer (niet gratis). De Zoom link delen we later en online zullen we ook de code voor ons spel met jullie delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close