Helios Update 1

ALV/picknick/eerstejaarsdag/borrels /meer

Lieve Helioot,

Toen ik de vorige update aan het schrijven was liepen de druppels zweet van mijn voorhoofd, deels vanwege de zenuwen (mijn eerste update), maar vooral vanwege de hittegolf. Van die hittegolf is niet veel meer over, momenteel lig ik onder een warme deken met mijn laptop op schoot. Ik hoor niet alleen het tikken van mijn vingers op het toetsenbord, maar hoor ook het tikken van de regen op mijn dakraam. Het is niet echt weer om je bed voor uit te komen en volgens de voorspellingen blijft het nog een tijdje koud en nat. Toch ga ik je proberen over te halen wat actiever te worden de komende periode. Kom uit bed, trek je kleding aan en bezoek onze activiteiten! Er staat genoeg op de planning en we hebben zelfs een sportieve uitdaging voor jullie. Sommige evenementen staan onder voorbehoud op de lijst, omdat het vinden van locaties best lastig is momenteel, maar hou deze dagen toch alvast maar vrij. Jij wil als trouwe Helioot niets missen toch?

Kilometers voor kansen: hele maand september

De hele maand september gaan wij hardlopen, skeeleren, fietsen, zwemmen en wandelen om zo gezamenlijk 658 kilometers te verzamelen. Op deze manier willen we geld gaan inzamelen voor Het Rode Kruis. De afstand die wij met elkaar willen gaan afleggen staat symbool voor de reis van Bogota naar de grens met Venezuela, een reis die veel vluchtelingen moeten afleggen. Via deze link is het mogelijk om lid te worden van ons team. Je kan zelf bepalen waar, wanneer en hoe je kilometers gaat afleggen. Alle beetjes helpen. Ben je zelf niet zo sportief? Via deze link is het ook mogelijk een donatie te doen aan leden van ons team.

WIDM app

Zaterdag 5 september begint het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Net als voorgaande seizoenen is er weer een Helios poule. Download de app en speel gezellig mee! Aanmelden kan door ons een mailtje of DM op Insta te sturen met je gebruikersnaam. Wat ook kan is hier heel eenvoudig op de link klikken: https://wieisdemol.page.link/V7dEmDJoVVsWb3qB6

ALV: donderdag 3 september 17:30, Zoom

Op 3 september komen we online samen om het jaarverslag, de begrotingen en het beleidsplan door te nemen. De toekomst van Helios ligt ook in jouw handen! Laat daarom je stem horen tijdens de online ALV. De link voor de ALV zal op een later moment met jullie gedeeld worden. Hopelijk tot dan!

Picknick: donderdag 3 september 20:00, Westerpark

Aansluitend op de ALV willen wij gezellig met elkaar samenkomen in het Westerpark. Wij regelen dat er taart is zodat we kunnen vieren dat we officieel bestuur zijn. Neem je eigen kleedje mee en kom gezellig bij ons zitten. De exacte locatie delen we later via Facebook, Instagram en Whatsapp. Bij slecht weer gaan we borrelen in de Gaeper.

Eerstejaarsdag: woensdag 9 september 18:30

Op woensdag 9 september organiseren wij een leuke activiteit voor de nieuwe studenten. Het doel van deze activiteit is dat jullie de vereniging, Amsterdam, het studentenleven, de buddy’s en elkaar beter leren kennen. We hebben een coronaproef programma waarbij jullie in groepjes de stad gaan verkennen en opdrachten doen. Voor de snelste groep hebben we een leuk presentje. We verzamelen rond 18:30 op verschillende locaties. Meer informatie volgt na het aanmelden!

Get to know Helios-pictionary: donderdag 10 september 20:00 – 22:00, Zoom

Donderdag 10 september hebben we een online borrel via Zoom waarbij we gezellig een spelletje Helios-pictionary zullen spelen. Vul je glas wijn of zet je goudgele rakkers alvast in de koelkast, log in via Zoom en speel en borrel gezellig mee.

Helios shirts maken: woensdag 16 september in de middag (onder voorbehoud)

Ik had er zelf eigenlijk nog nooit van gehoord, maar we gaan het toch echt doen: op woensdag 16 september willen we Helios tie dye shirts gaan maken. Als we een locatie kunnen regelen kunnen jullie lekker creatief aan de slag met verf om je eigen Helios merchandise vorm te geven. Wij gaan de shirts regelen en dan mogen jullie ermee doen wat jullie willen. We hopen zo snel mogelijk meer informatie over dit evenement te kunnen geven!

Birthday borrel: donderdag 17 september vanaf 20:00, Gaeper

Op donderdag 17 september spreken we gezellig af in de Gaeper om alvast de verjaardag van Sarah te vieren. Om 00:00 blaast Sarah de kaarsjes uit en neuriën wij wat verjaardagsliedjes. Kom langs voor een felicitatie (zonder drie zoenen) en blijf daarna lekker plakken om bij te kletsen met alle leden. Tot dan!

Bijles zinstructuren: maandag 21 september in de ochtend (onder voorbehoud)

Voor de nieuwe studenten wil Helios een bijles zinsstructuren organiseren als voorbereiding op het tentamen. Samen met de opleidingscommissie zijn wij bezig deze bijles vorm te geven. Het is nog even afwachten of het mogelijk is een lokaal te reserveren bij de UvA en anders geven we de bijles digitaal. Zodra wij meer weten over de invulling van de bijles laten we dat weten!

Online Cards Against Humanity: donderdag 24 september 20:00 – 22:00, Zoom

Op 24 september gaan wij wederom een gezellig spelletje spelen via Zoom. Zorg dat je iets lekkers te drinken hebt, zet je snacks klaar en controleer je internetverbinding, dan zien we je vanzelf wel verschijnen via Zoom.

Historisch met Helios: 200 jaar Multatuli, zondag 4 oktober 16:00 – 22:00, De Nieuwe Liefde

Op 2 maart 2020 was het 200 jaar geleden dat Multatuli geboren werd. De Nieuwe Liefde organiseert daarom een avond over het leven en de liefdesbrieven van Eduard Douwes Dekker. Het wordt een avond met een bomvol programma. Denk aan lezingen, muziek, debatteren en meer. Dat wil je niet missen! We kunnen vanuit Helios met een klein groepje aanwezig zijn bij deze avond. Kaarten via Helios kosten €5,50. Inschrijven kan via de link, let op vol=vol!

Zo en dat was hem weer. Ik hoop dat alle activiteiten met dikke letters in jullie agenda komen te staan. Geniet van jullie dag en tot snel!

Dikke knuffel,

Lars

Namens kandidaatsbestuur 97

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close