Helios Update 3 juni 2019

Eigenlijk moest deze Helios nieuwsbrief twee dagen geleden worden verstuurd op de maandag, echter waren we toen met een kleine dertig Helioten op retraite in Madrid. Voor één keer nu dus live vanuit de woensdag, maar wat wou je er aan doen dan? Het mag in elk geval de pret niet drukken, de komst van juni betekent onder meer een bezoek aan Artis, het Helios toneelstuk, de eindbarbecue en het voetbaltoernooi der geesteswetenschappen. Kijk op de site voor de complete agenda van juni, en laat deze mail goed tot je doordringen: rechtstreeks vanuit onzer harten jullie inbox ingeschreven.

DONDERDAG 6 JUNI; TAALCAFÉ

Op donderdag 6 juni om 17:00 uur is de tijd rijp voor het laatste taalcafé van dit studiejaar. Dit keer geen professor uit het exotische Leiden of onze eigen Suzanne Aalberse, maar UvA studenten die hun taalkundige bacheloronderzoek komen presenteren. Wees voorbereid op alles, maar wat je in elk geval krijgt is enthousiaste studenten en toehoorders en een borrel achteraf. Kijk voor de onderwerpen van de presentaties op onze site: https://heliosamsterdam.com/2019/05/28/taalcafe/

WAAR; P.C. Hoofthuis 1.05

WANNEER; Donderdag 6 juni 17:00 uur

DONDERDAG 6 JUNI; AFTER-MADRIDBORREL

Wat was het leuk in Madrid. Nu zijn we echter weer terug, en Gerrit Hiemstra had zon beloofd maar dit bleek niet te kloppen en Bas van Toor en Aad van Toor (aka Bassie & Adriaan) mogen wel het hele jaar in Spanje wonen, het is niet eerlijk! Oké, even tot hier. Nederland is op zijn tijd ook best Feng Shui. Donderdag 6 juni doen we na een afwezigheid van twee weken de Gaeper weer aan en dat is natuurlijk prachtig. Wees erbij, iedereen blij.

WAAR; Café de Gaeper

WANNEER; Donderdag 6 juni, 20:00 uur

WOENSDAG 12 JUNI; ARTIS

Traditiegetrouw gaat Helios elk jaar naar Artis, en dit jaar gaan we aapjes kijken op woensdag 12 juni. Als student betaal je slechts 4 euro in plaats van 20 euro, dus kom ons vanaf 14:00 uur vergezellen voor een dierentuinsessie. We spreken om 14:00 uur voor de ingang af, en vergeet niet je studentenkaart en (op je telefoon) je bewijs van inschrijving mee te nemen. Later aansluiten kan uiteraard, laat het ons dan even weten, dan houden we je op de hoogte van waar we zijn.

WAAR; Artis, Plantage Kerklaan 38-40

WANNEER; Woensdag 12 juni, 14:00 uur

VERDER; TONEELSTUK, BARBECUE & VOETBALTOERNOOI

Nog wat verder weg dan de twee weken die deze nieuwsbrief beslaat, maar schrijf vast met uitroeptekens in je agenda dat het enige echte Helios toneelstuk wordt opgevoerd op woensdagavond 26 juni en dat de eindejaarsbarbecue plaatsvindt op donderdag 27 juni. Verder is vrijdag 27 juni het voetbaltoernooi der geesteswetenschappen, georganiseerd door het lieftallige ALPHA. Helios doet hier natúúrlijk aan mee, en om een mannschaft te kunnen vormen hebben we talentjes nodig. Wil je meedoen in het Helios sterrenteam? Stuur dan een mailtje naar helios-fgw@uva.nl.

Laat je niet kisten door niemand niet, een fijne week namens Ons en tot snel.

Kusknuf, Ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close